Verslag Stekene H1 – Lokerse H9 : 6 – 2

Maandagavond speelde Lokerse H9 al de derde wedstrijd van het seizoen. Normaal werd met het viertal Mats, Nils, Tom (Clauwaert) en Jens gespeeld door afzeggingen van Dirk, Tom (Pellecom) en Lukas. Zelf had ik (Frederik) ook eerst geannuleerd omwille van school (shame on me), maar uiteindelijk wist ik dan de juiste prioriteiten te leggen, waardoor we met 5 spelers arriveerden in Stekene. Terwijl we nog even naar het zaalvoetbal keken sprak Tom nog even moed in om enthousiast te zeggen dat hij tegen 20u al terug thuis wou zijn. Ook al speelden we tegen twee C1’s en twee C2’s, het geloof om te oogsten was alleszins aanwezig.

Na de iets minder goede prestaties op het tornooi van de Pluimplukkers wouden Mats en ik een beter resultaat neerzetten. Na een sterke driesetter trokken we aan het langste eind. Derde keer Mats en ik op HD1, derde overwinning.

Dat Tom gezegd had om 20u thuis te willen zijn, had ik blijkbaar anders geïnterpreteerd dan hij. Halverwege de tweede set tijdens HD1 werd ik door Nils ingelicht dat ze (Tom en Nils) hun wedstrijd op HD4 verloren hadden in twee korte sets.

Ook in de andere dubbels toonde Stekene zich sterker: Mats en Jens verloren in twee sets en Nils en ik werden opzijgezet na een spannende driesetter (21-19 in de derde set).

3-1 na de dubbels, maar geen man overboord: we zouden het wel doen in de enkels.

Tom en Mats kregen beide een C1 voorgeschoteld. Nadat Mats de eerste set had gebruikt om op te warmen, verloor hij de tweede set heel nipt (met 20) aan de slechte kant. Een wedstrijd die voor de helft verloren werd door de tos. Ook Tom verloor zijn wedstrijd in twee korte sets.

Op de derde enkel speelde Jens een goede wedstrijd. In de derde set was echter het vat wat af waardoor hij toch de boot inging. Zelf kon ik op enkel 4 winnen na twee spannende sets.

2-6: verdiend verloren tegen een toch wel sterke(re) ploeg. Volgende week zullen we in en tegen de Pluimplukkers revanche nemen! Verder wil ik kapitein Mats nog bedanken voor (alweer) een traktatie. De vroege vertrekkers hadden ongelijk!

– Frederik –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *