Verslag Stekene H3 – Lokerse H7 : 1 – 7

Afgelopen zondag moesten we op bezoek bij buur Stekene. Tijl, Pieter en Tom hadden in de morgen al een wedstrijdje afgehaspeld met H10, dus die waren normaal gezien al goed opgewarmd.
We hadden toch de bedoeling om onze laatste 2 wedstrijden van het seizoen al winnend af te sluiten om zo toch nog een mooi klassement te halen op het einde van de rit.
Het werd een vlotte zege voor ons.

Kort verslag van de wedstrijden

Dubbels

Eersten dubbel was voor Tom en Tijl tegen Bart Taragola en Rudy Van de Velde. De eerste set was vrij spannend. Tijl en Tom konden hem winnen afsluiten met 21-23. De 2de ging iets makkelijker en wonnen dan ook met 15-21.

Den 2den dubbel was voor mij en Werner. We moesten het opnemen tegen Dominiek De Witte en Bart Soenens. Wij haalden nooit ons normaal niveau en verloren dan ook verdiend in 2 sets met 21-19 en 21-13. 1-1 na 2 dubbels.
Dubbel nr. 3 namen Pieter en Werner voor hun rekening tegen Dominiek en Bart. Zij hadden wel het goede ritme te pakken en wonnen toch met overtuigende cijfers de 3de dubbel. Setstanden waren 11-21 en 12-21. Wij namen opnieuw voorsprong.
Voor de 4de en laatste dubbel had ik Pieter en Tom eens aan elkaar gekoppeld en dat verliep niet zo slecht. Eerste set konden Pieter en Tom vrij makkelijk binnenhalen met 10-21. De 2de verliep moeizamer maar toch nog uiteindelijk winst met 19-21.
Alzo begonnen we aan de enkels met 3-1 voorsprong. 

Enkels

Tom had mij gevraagd om 1ste enkel te spelen en hij moest het daar in opnemen tegen Bart. Tom won overtuigend nu (’s morgens verliep het iets anders tegen de snotneuzen van Drive). Tom won vrij makkelijk in 2 sets : 10-21 en 8-21
Tijl had het knap lastig in de eerste set tegen Rudy. Het werd 20-22. In de 2de schakelde Tijl een versnelling hoger en won overtuigend met 8-21.

Toen was onze overwinning reeds een feit.
Werner had in de 3de enkel zijn handen vol met Dominiek en had 3 sets nodig om ook deze enkel al winnend af te sluiten : 24-22,15-21 en 17-21.
Ik wilde deze competitie toch nog eens enkelen en moest het opnemen tegen Bart. We waren aan elkaar gewaagd maar ik maakte iets minder fouten en won in 2 sets : 17-21 en 21-23. Mijn 2de puntje voor dit seizoen was binnen.

Alzo eindigde deze ontmoeting op 1-7 winst voor ons.

Conclusie

  • Vrij makkelijke en vlotte zege
  • Zondag 12 maart laatste competitiewedstrijd thuis tegen Aalst
  • Supporters allen op post !!!
  • Alweer een tevreden kapitein !!!

– Frank –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *