Verslag Westhoek G1 – Lokerse G3 : 6 – 2

De Panne.
Voor ouders met jonge kinderen een welbekende bestemming. Maar dat ze daar een badmintonclub hadden zullen er niet veel geweten hebben. Hoewel. Ons Liesbeth had daar nog niet zo lang geleden een badmintonkamp gegeven en ook Mul was er in zijn jonge jaren (toen hij nog the looks had van Snellen Eddy) ooit eens competitie komen kloppen. De tegenstanders waren ons nagenoeg onbekend. We hadden maar één hoop en dat was Caroline Persyn (ex A-speelster) er voor een keertje niet bij zou zijn. Maar helaas, de Westhoek bleek helemaal voltallig… meer nog, zelfs razend ambitieus om ons te verslaan en met het maximum van de punten door te gaan richting hun topper donderdag as. tegen Wit-Wit. Onze dubbels waren alles behalve succesvol. Buik & Mul begonnen als één groot vierkant met een terechte afslachting in de eerste set. Nadien liep het iets beter maar net als in Zuidwest lieten we het op het einde opnieuw schieten.
Onze dames van hun kant moesten hun meerdere herkennen in Caroline & Sigrid. Het bleek al snel duidelijk te worden dat de 3 wedstrijden van Caroline sowieso als verliesmatchen mochten opgetekend worden. Driemaal pech voor Liesbeth, want zij was als (enige) B1-dame drie keer dagschotel voor Caroline, maw. ook haar enkelke ging ook vlot naar de Westhoek. Mul was als tactische eerste enkel het volgende slachtoffer. Ook hij ging in 2 sets ten onder tegen de “Kung Fu Panda “A’an.
En de koppen bleven rollen, ook Vicky kwam van een kale reis terug zodat de winst voor Westhoek al binnen was :-s.
Buik kon voor de eerredder zorgen tegen een C1, maar al gauw bleek dat klassement niet veel te zeggen want Marteel won ruim de eerste set. Gelukkig kon Buik zich lichtelijk herpakken en won hij uiteindelijk de partij. Een totale afgang afgewend.
De mixen tot slot deden er niet veel meer toe en werden netjes verdeeld. Liesbeth en Mul bleken te licht voor de gewoon dubbelspelende Caroline & Bart. Buik & Vicky daarentegen hadden dan weer overwicht.
En zo lag een terechte 6-2 uitslag vast.
Na een leuke ontvangst met pannenkoeken en Duvel (voor sommigen omgekeerd) beslisten we toch nog even een kijkje te gaan nemen naar la Mer du Nord (we waren er nu toch) om nadien aan onze 2uur durende terugtocht te beginnen richting Lokeren-town. Blijkbaar waren met het goeie weer nog héél wat andere mensen op pad :-s
Na 3 nederlagen op rij staan we volgende zondag voor een zeer belangrijke partij thuis tegen de Valkaart. Dus supporters op post!

0 gedachten over “Verslag Westhoek G1 – Lokerse G3 : 6 – 2

  1. Is Caroline Persyn weer aan het spelen? Ik heb daar bij de jeugd lang mee gemixed bij de westvloamse selexie , ik bedoel gedubbeld in de mix. Ze is blijkbaar nog nie veranderd dan.

    En al zeker van degradatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *