Verslag Wetteren 2G – Lokerse 4G

1 September, niet alleen eerste schooldag, maar voor gemengd 4 was dit de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Merel heeft goede voornemens voor dit seizoen en begint met op tijd af spreken aan de sporthal in Lokeren. 19u15 ipv 19u25. Bij gevolg iedereen mooi op tijd om te kunnen vertrekken.

De vaste ploeg volledig op post met uitzondering van Jasper, offert zich op om niet met 4 te hoeven gaan, maar ook omdat hij anders te gehaast moet zijn om eventueel toch mee te kunnen, en Liesbeth was kon ook niet mee. Dus met 6 naar Wetteren. Merel, Vicky en Kimberley als dames aangevuld met Deley, Evert en Nicolas als heren.

Evert en Deley praten in de auto wat na over de trip naar Hull. Kimberley, Merel en Vicky rijden mee met Nicolas. Zodat Merel en Kimberley Vicky de laatste nieuwtjes van het vorige seizoen kunnen bijbrengen na een badmintonloos seizoen door blessures. Vicky is weer helemaal mee.

Mooi optijd in Wetteren. Starten met de dubbels. Merel met Kimberley, Evert met Nicolas. Voor Kimberley en Nicolas is het niet de eerste maar respectievelijk de 8ste en 12de wedstrijd met belang van het nieuw seizoen, voor de anderen was het de eerste wedstrijd. Dames dubbel ging goed op de 2de set na waar beide dames even een dipje kenden, maar de derde set toch naar zich toe trokken.  Bij de heren werd de klus geklaard in 2 sets. Voorlopige stand 0-2.

Deley mocht na 3 maand zijn racket van onder het stof halen en aantreden in 2de HE, Evert nam de 1ste voor zijn rekening. Voor Evert zat de wedstrijd er spijtig genoeg snel op door een blessure aan de enkel en moest opgeven. Hopelijk snel beterschap voor de jongste van de ploeg.  Bij Deley was het iets moeilijker en verloor zijn wedstrijd. 2-2.

Ondertussen waren de dames Merel en Kimberley gestart aan hun enkel. Kimberley had geen gemakkelijke wedstrijd voor zich en kon niet in de wedstrijd komen door vermoeidheid en stijve spieren na tornooiwinst in GDC1 van de dag ervoor.

Merel ging het iets beter af in set 2 en 3 en zij kon de wedstrijd in ons voordeel ombuigen. 3-3.

Kimberley en Nicolas hadden op Plumula getoond dat ze in de Mix een goede start hadden genomen dit seizoen en mochten dus GD1 op zich nemen, Deley en Vicky gingen de 2de tegemoet. Door goed opletten van Vicky werd er net op tijd gewisseld van terrein anders werden de wedstrijden verkeerd gespeeld. Kimberley en Nicolas gingen verder op het niveau van het weekend en gingen vlot door met 11 en 4. Een gelijkspel was al zeker hopen op winst kon nog met de andere wedstrijd.  Voor Vicky werd de 2de mix een test om te zien of de blessure achter de rug is. Vicky en Deley gingen goed mee tot 16-16, maar toen bleek de tegenstand net iets sterker/ slimmer en namen de eerste set. De tweede set kreeg het zelfde spelbeeld en zo kwamen we aan de eindstand 4-4.

Er zat meer in maar ontevreden mochten we niet zijn. Op naar de volgende wedstrijd op zondag tegen Buggenhout.

Veel beterschap aan Evert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *