Verslag Wetteren H1 – Lokerse H7 : 5 – 3

We stonden voor een zware opdracht tegen Wetteren H1. In de heenronde deelden we de punten en werd het 4 – 4, dus dit werd geen gemakkelijke klus.

Vol goede moed vertrokken we richting Wetteren.Tijl ging mee met Rik zijn ploeg en ook door de afwezigheid van onze studenten had ik Gianni meegenomen als 4de man om ons team te versterken.

Ook Wetteren kwam wel versterkt voor de dag, ook door de afwezigheid van een paar studenten.
Uiteindelijk was het verschil miniem en eindigde de partij op 5 – 3 met toch enkele spannende driesetters. Na de wedstrijd hadden we een beetje een wrange nasmaak omdat we vonden dat er meer had ingezeten.

Kort verslag van de wedstrijden

Dubbels
Maudens Gunther (B2) – Van Melckebeke Ruben (C2) / Gianni – Jasper

De 1ste set verliep erg spannend en eindigde in het voordeel van Wetteren : 23-21. In de 2de probeerden Gianni en Jasper nog het tij te keren, maar verloren jammerlijk met 21-15.

Baetens Neal (C2) – Hoebeeck Maarten (C2) / Werner – Frank

We begonnen vol goede moed aan onze eerste dubbel. Met Werner als kersverse C2 begonnen we vol vertrouwen aan deze dubbel. De 1ste set ging nog wel grandioos verloren, maar we speelden een perfecte 2de en 3de set waardoor we deze dubbel winnend konden afsluiten. We zijn zoals diesels : eens we op toerental zitten, dan…
De setstanden waren : 21-5, 14-21 en 15-21.

De volgende dubbel ging tussen Neal-Maarten tegen Gianni en Jasper. Zij speelden een perfecte 1ste set : 19-21. De 2de ging verloren, maar de derde was opnieuw voor Gianni en Jasper met duidelijke cijfers : 12-21.

De laatste dubbel was voor mij en Werner tegen Gunther en Ruben. We gingen ons zo maar niet naar het slachtbankje laten leiden, en speelden voor wat we waard waren. Ze waren toch iets te sterk en wij verloren in 2 sets : 21-15 en 21-9.

Nog niets verloren.

Enkels
Gianni speelde de 1ste enkel tegen Gunther, een B2. Gianni sleurde er 3 setten uit en Gunther had het vrij lastig tegen Gianni, maar Gunther won toch na een spannende derde set. Setstanden waren : 15-21,21-16 en 21-19.

Het was nu 3-2 voor Wetteren.

Jasper nam de 2de enkel voor zijn rekening tegen Maarten. Jasper had 3 sets nodig om Maarten in het verlies te duwen : 15-21,22-20 en 5-21. Alweer een 3-setter.

Ik speelde de 3de enkel tegen Neal en ik begon zeer zwak met duidelijk verlies in de 1ste set : 21-3. Ik gooide het in de 2de over een andere boeg, en zowaar won ik die 2de set met 19-21. De 3de set moest beslissing brengen en ik ging op de beslissende punten in de fout en verloor de derde met 21-16. Leren uit de fouten noemen ze dat.

Werner kon ons nog een puntje bezorgen in zijn enkel tegen Ruben. Werner weerde zich knap en het werd en bleef spannend tot het einde. De setstanden liegen er niet om : 24-22 en 21-18. Zodoende sleepte Wetteren de overwinning uit de brand, en bleven wij met lege handen achter.

Alzo eindigde de partij op 5 – 3 in het voordeel van Wetteren.

Conclusie
– Iedereen heeft er voor geknokt, maar het mocht niet zijn
– Volgende keer beter proberen doen !!

– Goede wedstijd met een wrange nasmaak
– Volgende wedstrijd weer een taaie klant : thuis tegen Drive H5 op 30/01/11

– Frank –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *