Verslag Wetteren H2 – Lokerse H7 : 1 – 7

Voor de 2de wedstrijd na de winterstop moesten we op bezoek bij Wetteren. Simon Ryckaert had zich geblesseerd en was er niet bij.

Met Werner, Gianni,Jasper en mezelf trokken we richting Wetteren. We zagen het zeker zitten want in de heenronde hadden we ook gewonnen tegen deze ploeg.

Maar je wist maar nooit dat de ploeg van hen enkele wijzigingen had doorgevoerd.

Ook Myriam was mee als trouwe supporter en dat was ook een extra stimulans om er iets goeds van te maken.

Gianni had al een goede opwarming gehad want die had al een competitiewedstrijd in de benen met heren 3.

Ik en Jasper hadden al een ganse dag geholpen op de jeugdcup, dus echt stilgezeten hebben we ook niet gedaan.

Werner had een ganse dag gewerkt, dus we iedereen was goed voorbereid.

Alles verliep volgens plan en we behaalden dan ook een oververdiende zege.

Kort verslag van de wedstrijden

Dubbels

De 1ste dubbel was voor Gianni en Werner tegen Carlo Goossens en Jo Geeraerts. De 2de dubbel was voor mij en Jasper tegen Stefan Vanderhaegen en Jan De Bruyn.

Werner en Gianni haalden het in 2 spannende sets : 17-21 en 19-21. Ik en Jasper volgden hun voorbeeld en wisten ook de 2de dubbel vlot te winnen in 2 sets : 14-21 en 18-21.
De 3de dubbel namen Gianni en Jasper het op tegen Carlo en Jo. Dit verliep iets moeizamer. Ze hadden 3 sets nodig om afstand te nemen en de 3de was op het nippertje : 19-21.
De laatste dubbel was voor mij en Werner. In de eerste set waren we nog niet op elkaar ingespeeld en verloren met 21-12. In de 2de set was er een lichte verbetering maar we kwamen in nauwe schoentjes te zitten : we kwamen 20-15 achter maar met veel inzet en karakter gingen we erop en erover en maakten 7 punten op rij, en wonnen zo na een spannend slot de 2de set met 20-22. In de derde hadden we het toch nog moeilijk maar we hielden stand en wonnen met 18-21.
0-4 na de dubbels. Toen wist ik dat bij winst van 1 enkel we de wedstrijd wonnen. Dit mochten we nu niet meer uit handen geven.

Enkels
Gianni begon aan 1ste enkel tegen Carlo. Gianni deed wat van hem verwacht werd en won in 2 sets : 18-21 en 17-21. Meteen was onze 4de winst van het seizoen een feit.

Maar we deden nog meer.

Jasper nam de 2de enkel voor zijn rekening en liet zijn tegenstander Jo alle hoeken van het veld zien en won vlot met 9-21 en 16-21. 0-6 tussenstand.

Werner ging voor winst in zijn enkel en dit gebeurde ook overtuigend met 8-21 en in een iets moeilijkere 2de set met 18-21.
Ik nam de 4de voor mijn rekening tegen Jan. In een moeilijke 1ste set won ik met 21-23. Ik hoopte van er een vervolg aan te breien maar Jan sloeg heel veel terug en ik verloor de volgende 2 sets met 21-11 en 21-13. Spijtig dat ik niet voor de winst kon zorgen, maar 1-7 is toch een dikke uitslag vind ik.
De sfeer zat er goed in na de wedstrijd bij ons want zo houden we voeling met de koplopers.
Zondag wacht alweer een nieuwe wedstrijd thuis tegen Sentse.

Conclusie
– We zijn goe bezig !!
– Combinatie in dubbels jong en oudere werkt heel goed !!

– Onze trouwe supporters blijven op post !!

– We blijven ervoor gaan !!

-Frank-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *