Vlaams badmintonfestival voor recreanten

Bloso, de Vlaamse Badminton Liga en de stad Antwerpen organiseren voor de vijfde maal het Vlaams Badmintonfestival in Antwerp Expo op zaterdag 3 en zondag 4 december 2011. Het tornooi vindt plaats op maar liefst 42 terreinen!

Het evenement staat volledig in het teken van de recreatieve sporter. Alle leeftijdscategorieën worden uitgenodigd om deel te nemen.

Het weekend wordt opgedeeld in 4 sessies van een halve dag, waarbij iedere deelnemer minstens 5 wedstrijden per sessie speelt. Elke deelnemer of ploeg kan zich voor meerdere sessies inschrijven, maar men kan per sessie slechts 1 discipline kiezen.

Het Vlaams Badmintonfestival is het grootste recreatief badmintontornooi van Vlaanderen. Om het tornooi zo recreatief mogelijk te houden wordt een ‘beginnersreeks enkel’ en een ‘beginnersreeks dubbel’ aangeboden waarbij enkel het instapniveau belangrijk is en dus niet het geslacht en de leeftijd.

Voorinschrijven is noodzakelijk om te kunnen deelnemen. De inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld (3 euro per persoon) is betaald. Uiterste datum van inschrijving is 24 november 2011!

Meer informatie en het inschrijvingsformulier kan u vinden op http://www.bloso.be/sportpromotie/ActiesEvenementen/Iedereen/badmintonfestival/Pages/Home.aspx.

Vanf 14 november zal er eveneens een TV-sport van het Vlaams Badmintonfestival getoond worden op Canvas, Eén en in de cinemazalen. U kan deze spot nu reeds bekijken op http://vimeo.com/31212784.

0 gedachten over “Vlaams badmintonfestival voor recreanten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *