Wannes Soenen slaat dubbelslag!

Afgelopen zaterdag ging in Overpelt (Limburg) reeds het vijfde tornooi in de Yonex Belgian Junior Master door. Met zijn tienen maakten de Lokerse-spelers de verplaatsing van meer dan een uur.
Hun prestaties waren weer prachtig !

Wannes Soenen wint enkel en dubbel -13!

In het jongens enkel -13 bracht Lokerse 3 spelers tussen de lijnen. Simon Van Moeseke had de pech van in de poule van het eerste reekshoofd Ian Croux (W&L). Die wedstrijd verloor hij. De andere won hij héél makkelijk, maar desondanks toch uitgeschakeld.
Jonah De Smedt & Wannes Soenen geraakten wel door hun poule. Jonah schakelde het 2e reekshoofd Bourleau uit in 2 sets. Beide spelers gingen op hun elan door in de kwartfinale en lootten elkaar in de halve finale. Daarin bleek tweedejaars Wannes iets sterker dan eerstejaars Jonah. Wannes Soenen in de finale en daarin stond hij zowaar tegen zijn dubbelmaatje, de Wit-Wit Ronse speler Kobe Huyghe. Kobe had zowel in de kwart als in de halve finale een zware driesetter achter de rug en kon het in de finale niet echt spannend meer maken. Wannes Soenen wint nu ook zijn eerste enkeltornooi in het YBJMC! Een ongelofelijk dikke proficiat Wannes!!

Het jongens dubbel -13 werd opnieuw volledig gedomineerd door ons Oostvlaamse topduo Wannes & Kobe. In de halve finales versloegen ze de Nederlanders Meijer/Pullens die Jonah De Smedt & Robin Schildermans (Merchtem) versloegen in de kwartfinale. Ook Simon Van Moeseke (met gelegenheidsmaat Lennert Theunis) sneuvelde in de kwartfinale. In de finale namen Wannes Soenen & Kobe Huyghe met 2x 14 de maat van de Walen Bourleau/Picard en verstevigen zo hun leidersplaats in de ranking van de Junior Masters. Proficiat jongens!

Esslyn De Pauw behaalt zilver in enkel -15!

De aanpassingsperiode in het jongens enkel -15 begint op zijn einde te zitten bij onze eerstejaarskes. Bjarne Verleysen & Siebe Verhoeven geraakten echter net niet uit hun poules. Esslyn De Pauw wel. En hoe! Zowel de kwart- als in de halve finale schakelt Esslyn telkens in 2 sets 2 reekshoofden uit. In de finale  liep het uiteindelijk net mis in drie sets. Stijn Van Herreweghe (Pluimplukkers) was de eindwinnaar.

In het jongens dubbel -15 vielen onze jongens op Van Herreweghe/Vandecandelaere die uiteindelijk ook het tornooi wonnen. Esslyn & Bjarne verloren ervan in de 1/8, Siebe Verhoeven & Sebbe Huyghe (Wit-Wit Ronse) verloren ervan in de kwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *