Yannick wint Junior Master in Leuven

Op het bronzen Junior Master toernooi van W&L won Yannick Bauwens meteen bij zijn eerste deelname bij de Jongens U9. In een poule van 6 won hij al zijn wedstrijden. Alleen tegen Jen Nuyts (de leider in het JMC) moest hij een set toestaan.

Ook Wannes Soenen proefde voor het eerst van het Junior Master Circuit. Bij de Jongens U11 won hij zijn eerste wedstrijd in de poule, maar moest hij in zijn 2de match zijn meerdere erkennen.

Bij de Jongens U13 hadden we 3 deelnemers. Dries De Puysseleir, Matteo Christiaens & Lennert Heynderickx wonnen en verloren elk 1 match waardoor ze niet konden doorschuiven naar de eindtabel.
In het dubbelspel kon Lennert zich als enige plaatsen voor de volgende ronde, ook de tweede ronde haalde hij (samen met Esslyn De Pauw) vlot binnen. In de kwartfinale eindigde hun verhaal. Een knap resultaat!

Onze jongens bij de U13 zijn eerstejaars, dus makkelijk is het niet als je tegenstanders een jaartje ouder zijn. Met dit “leerjaartje” zullen ze volgend seizoen zeker mooie resultaten kunnen behalen!
De Junior Master is een nationaal  toernooicircuit waar de beste spelers van België naartoe komen.
Dus we zijn meer dan trots dat onze jongens daar aanwezig zijn!
(en hopelijk binnenkort ook meisjes 🙂 )

Eén gedachte over “Yannick wint Junior Master in Leuven

  1. Lennert Heynderickx haalde samen met Esslyn De pauw van de Mintons de kwartfinale in na het winnen van twee wedstrijden moest het duo zijn meerdere erkennen aan het derde reekshoofd, al maakten ze het reekshoofd het wel lastig! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *