Yonex Youth Circuit : Neerpelt

De start van YYC 2009 werd dit keer gegeven in Limburg en ging door in Neerpelt.

Stein Bondroit verdedigt als enige de Lokerse kleuren dit jaar …

Bij de HE-11 was Stein na zijn sterke prestatie vorig jaar als vierde reekshoofd geplaatst én dit als eerstejaars … een mooi begin 😉
Hij kreeg een sterke tweedejaars als tegenstander nl Maxime Borsu (oa eerste reekshoofd dubbel). Stein was niet bij de les en kreeg direct een uppercut in de eerste set 9-21. Hij herstelde aanvankelijk in de tweede en liep makkelijk 10-4 uit. Dan ‘presteerde’ hij weer zoals de eerste set, ongeconcentreerd : alles buiten op de eerste pluim en 11-10 halfweg de 2e set. Het kalf was dus verdronken. Eruit in de kwartfinale … niet wat er gehoopt was :-(.

Op naar dubbel dan, hier stond Stein samen met Gertjan Devaere (WVL) als 2e reekshoofd geplaatst. Makkelijke winst in 2 sets in de kwartfinale. Dan kwam een sterk Limburgs koppel op het appel. Normaal moest dit nochtans resulteren in winst … Drie sets werd geworsteld met de tegenstander en met zichzelf, niet het nodige niveau gehaald! Ligt dit aan de tegenstander of is het reekshoofdstress? Verloren in drie sets : 19-21 23-21 21-19. ’t Was dus wel spannend :-).

Op naar de volgende in Auvelais op 24/10.

– Dirk –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *