Zondag kampioenendag?

Komende zondag kan een historische dag worden voor de Lokerse BC! Zowel Lokerse Gemengd 1 als Lokerse Gemengd 2 kunnen dan kampioen spelen in respectievelijk 2e en 3e liga.
Het team van kapitein Davy Van De Putte heeft genoeg aan een punt in de topper tegen de nummer 2 in de stand De Mintons St-Niklaas 1.

Kom Gemengd 2 (met Sam Vd Broeck, buZZe, Gianni De Wilde, Joren Robberecht, Ellen Vanderveken, Froni Van Daele & Kaat De Keukelaere) zondag aanmoedigen.
De wedstrijd start om 17u30! Wij rekenen erop dat de champagne zal knallen 😉
Gemengd 2 kan geschiedenis schrijven. Exact 10 jaar geleden werd deze ploeg opgericht in 2e provinciale waarna het team na 2 opeenvolgende titels 3e liga bereikte waar G2 zich 8 opeenvolgende seizoenen wist te handhaven. Deze zomer nam de immer ambitieuze Davy Van De Putte het kapiteinschap over en met resultaat. Met slechts één verliesmatch staan ze alleen aan de leiding en zondag kunnen ze de kroon op het werk zetten.

Ook den ieste ploeg kan kampioen spelen al is de situatie iets complexer. Om 9u is er de wedstrijd tussen 2 & 3 in de stand. Als Tielt & DZ99 de punten delen kan Lokerse G1 in de namiddag kampioen spelen op het veld van Dijlevallei. Indien er in de andere wedstrijd toch een winnaar zou zijn dan kunnen we hopelijk volgende week thuis de titel vieren tegen DZ99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *