11e jeugd-oudertornooi Lokerse BC

Beste badmintonners en ouders,

Op zaterdag 28 februari is het weer zover: die dag gaat voor de 11° keer het jeugd/ouder tornooi door van de Lokerse badmintonclub. Wegens succes behouden we het concept van de vorige editie. Alle matchen worden gespeeld tot een bepaalde tijd en tussendoor zorgt DJ Sam voor de muzikale noot.

Het is de bedoeling dat alle jeugdspelers, zowel de beginnelingen als die met jaren ervaring, een partner zoeken in hun familiekring. Dat kan zowel je papa of mama zijn, maar ook je broer, tante, neef of nicht zijn welkom. Met die partner speel je dan mee in een dubbeltornooi tegen andere koppels. Er wordt rekening gehouden met het niveau, zodat er poules kunnen gevormd worden van ongeveer gelijke sterkte. De leeftijdsgrens voor ‘jeugd’ is 21 jaar.

Het hele gebeuren gaat door in de Lokerse sporthal. Iedereen moet zich aangemeld hebben aan de wedstrijdtafel om 13u45 uur. Zorg dus dat je om 13u30 aanwezig bent. Het einde is voorzien rond 17u30. De deelnameprijs bedraagt 5 euro per persoon, te betalen op de dag zelf. Daarin zijn eveneens 2 heerlijke pannenkoeken inbegrepen. Dus niet geaarzeld en zoek vlug een partner. Inschrijven kan enkel online via www.toernooi.nl. vanaf 1 februari tot ten laatste 23 februari. Hieronder zie je hoe je dit best doet. Op de website vind je een volledige handleiding onder de rubriek ‘tornooien’.

Het wordt vast en zeker een topevenement voor de hele familie.

Meer info? Tel. 09/348 19 69  of beauprez.piet@skynet.be of Liesbeth@lokersebc.be.

Website: www.lokersebc.be

Inschrijven via www.toernooi.nl

  1. Klik op deze link
  2. Of ga naar www.badmintonvlaanderen.be bij TORNOOIEN ga je naar ‘zoek tornooi’ en vul je in: “Lokerse” of klik op het betreffende tornooi
  3. klik op inschrijven, maak een account
  4. vul je gegevens in
  5. vul ook het onderdeel in waartoe je behoort (tuin/regelmatig/goed/sterk)

Sportieve groeten,

Het jeugdbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *