12 september : Clubdag Lokerse BC

ZATERDAG 12 SEPTEMBER : CLUBDAG

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de club op het einde van de zomer een clubdag (tot vorig jaar de kampioenenviering genaamd).
Dit jaar gaat deze clubdag door op zaterdag 12 september 2009 in Het Trefpunt op ‘t Heiende.
We hopen op een massale aanwezigheid van jeugd, recreanten, competitiespelers, familie en sympathisanten zowel op de activiteiten overdag als op het spitburgerfestijn ‘s avonds.

Op het programma staat:
een fietstocht: Afspraak hiervoor om 14u aan de kerk van ’t Heiende. Gezellig fietstochtje van rond de 40km met de nodige pi(n)tstops.
Aperitiefje: Naar jaarlijkse gewoonte trakteert de club op een aperitief. Aanvang 18u
Spitburgerfestijn : Een overheerlijke spitburgerschotel (bord met warme beenhesp, diverse groentjes en gebakken patatjes). Volwassenen betalen 15€, kinderen -12 jaar betalen 8€, voor kindjes – 6 jaar is het 5€. Je kan natuurlijk ook vegetarisch bestellen.
Springkasteel : Om onze jonge bende te verwennen
Kampioenenhuldiging : Naar jaarlijkse gewoonte belonen we de ploegen die vorig seizoen kampioen speelden alsook de spelers die individuele titels behaalden.
Info over competitie : Gezien er toch heel wat nieuwe kapiteins en debutant-competitiespelers zijn zal de competitieverantwoordelijke (David) degene die het nodig achten een woordje uitleg geven.
Het lanceren van onze vernieuwde website
Napraten met een natje

Inschrijven kan door te mailen naar pieter@lokersebc.be met vermelding of jullie al of niet deelnemen aan de fietstocht en zoja met hoeveel personen.
Voor het spitburgerfestijn vermeld je hoeveel volwassenen, kinderen – 12 jaar en kinderen -6 jaar komen eten. Ofwel hoeveel vegetarische bordjes. De betaling dient de dag zelf te gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *