Jarne Maes wint U11 op jeugdcup Brakel!

2016 - Jarne MaesJarne Maes werkt met vertrouwen zijn laatste maanden als U11‘er af. Op de jeugdcup van de Wallabies (in Brakel) had hij met Ronsenaar Corneel Vanderweeën een lastige eerste wedstrijd. Hij won in 2 spannende sets. De andere wedstrijden gingen een pak vlotter en zo pakte hij zijn 2de opeenvolgende zege in de jeugdcup! Jasper Vanden Broecke werd in diezelfde A-reeks van de U11 knap vierde, Roel vandenborre eindigde achtste.

2015-ruben-vanden-broeckeOudere broer Ruben Vanden Broecke kon in de A-reeks van de U13 beslag leggen op een derde plaats in zijn poule. In de finalewedstrijd om plaats 5 of 6 verloor hij in 2 sets.

Bij de meisjes waren ze slechts met 4 waardoor de enkels van de U11 & U13 samen gevoegd werden. Onze U11-speelster Maïté Boone kon zich meteen eens meten met de grotere en werd hierin toch knap derde (maar eerste U11’er).

2016-hannah-everaertOok in het jongens enkel U15 slechts één Lokerse-speler. Pieter Bommelé verdedigde onze eer maar had een stevige poule geloot. Spannende wedstrijden waren het wel maar er werden er 2 nipt verloren. In de finale voor de 5de plaats won Pieter in 3 sets van Verstraeten.

Voor Hannah Everaert was het ook een pittige namiddag. In haar poule won ze 2 wedstrijden vlot. De eerste plaats moest ze echter afgeven aan Gekiere na verlies in 3 sets. In de strijd voor de derde plaats was het eveneens net niet tegen Ninclaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *