Badlove H1 – Lokerse H2 : 5 – 3

Tedju tedju! We zaten er weer dicht bij. Bijna hadden we geschiedenis geschreven door voor het eerst punten te pakken tegen Badlove. Maar opnieuw grijpen we er zeer nipt naast.
Kapitein Famacci had iets minder gegoocheld met zijn koppels wat resulteerde in een duidelijk verbeterd spel.

De dubbels:
1ste Klaas/Dirk vs. Tom De Foer/Mario Dossche (B1/B1)
Speelden zeer goed mee tegen 2 B1’s. Vooral in hun voor-achter-opstelling (aanvallen dus) waren ze amper tegen te houden. Maar toch slaagden Tom & Mario er in ons Lokerse-koppel 2 keer met het kleinste verschil achter zich te houden. Jammer, er zat zeker meer in.

2de Buik/Paemel vs. David De Schrijver/Gino Bockaert (B1/B2)
Het liep als gegoten! Eén van onze beste wedstrijden samen op competitie. David & Gino kwamen amper in het stuk voor. Verdiende zege

3de Buik/Dirk vs. Tom De Foer/Jan Verstraeten (B1/B2)
In de eerste game hebben we bijzonder weinig fouten gemaakt, verdiend gewonnen. Maar in de 2de game begon vooral Buik zijn foutentellerke fameus aan te dikken. Moet ook gezegd zijn Jan & Tom brachten ook alles terug waardoor de bordjes terecht opnieuw gelijk stonden.
In de finale set was het een heel gelijkopgaande wedstrijd waarin Lokerse uiteindelijk aan het langste eind trok! De eerste kantelmatch eindigde in ons voordeel!

4de Famacci/Paemel vs. David De Schrijver/Jan Verstraeten (B1/B2)
Een sterke partij van de Lokeren-boys. De eerste set werd verdiend gewonnen. De tweede was eerder op een diefje. De blijdschap was groot na deze overwinning!

3-1: kon het nog mislopen?
Ja dus.

De enkels:
1ste Klaas vs. Tom De Foer(B1)
Klaas liet het initiatief over aan Tom en dan ben je ten dode opgeschreven. Af en toe knap meegespeeld, maar de match kon nooit overgenomen worden. Verdiende overwinning voor Badlove.

3de Paemel vs. Mario Dossche (B1)
In de 1ste game nog een verwoede poging gedaan maar tliep slecht af. In de 2de game gedegradeerd tot pluimenraper voor Mario.

2de Buik vs. David De Schrijver (B1)
Voor de derde keer kon Buik het David knap lastig maken… maar voor de derde keer ging hij ook de boot in. 2 keer 19 was het harde verdict.

4de Famacci vs. Gino Bockaert (B2)
Alle hoop op de kapitein van ons schip… maar de hoop werd snel getorpedeerd. Gino was gewoon beter.

Conclusies:
– 4 enkels… 4 nederlagen… 4 keer in 2 sets. We weten waar we aan moeten werken!
– De dubbels stemmen mij tevreden, als we dit niveau kunnen behouden zit er nog toekomst in.
– 0 op 4 tegen 2 ploegen die zeker geen kampioen zullen worden.

De volgende wedstrijd tegen Drive MOET gewonnen worden anders komen we in een zeer lastige situatie terecht. In elke wedstrijd zullen we er onze kop moeten voorleggen.

De afterparty ging traditiegetrouw door in Klein Sleine… Het was weer veel te plezant en het werd weer veel te laat. Tegen 2.30u pas thuis… da piekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *