Badmintonweekend 2015

Beste badmintonners (tussen 16 en 26 jaar)!

Graag nodigen we jullie uit het laatste weekend van november (vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29) voor een sportief weekend met de oudere Lokerse badmintonjeugd als doelgroep. Dit allemaal in Loppem (https://www.hopper.be/nl/jeugdverblijf/merkenveld)

Wat is het plan?

  • Vrijdagavond verzamelen we om 18u30 aan de sporthal van Lokeren, wij zorgen voor het vervoer naar Loppem. Wie dit uur niet haalt mag iets laten weten aan Merel Van Eynde, die kan met de latere auto om 19u15 mee.
  • Aankomst in Loppem omstreeks 19u15 waar het avondmaal op ons wacht. Meteen daarna kun je een ontspannende avondactiviteit verwachten en is er een klein badmintontornooi voorzien (dit jaar met het licht aan…)
  • Zaterdag beginnen we met een mountainbiketocht van 30km, erna gaan we ontspannen in het ‘zwemparadijs’ olympia, en ’s avonds kun je uw mooiste strikes tonen in de bowling.
  • Zondagochtend gaan we een slagsport doen, middageten als laatste maaltijd en erna inpakken en wegwezen.
  • Aankomst zondagnamiddag in Lokeren aan de sporthal omstreeks 15u00.

Wat kost het?

105 euro per persoon.

INCLUSIEF:

– 2 overnachtingen

– 6 maaltijden

– vervoer

– alle activiteiten

– shuttles

– eerste 2 drankjes gratis

EXCLUSIEF:

– Er wordt gezorgd voor frisdrank en drank die je aan zeer democratische prijzen kan kopen.

Praktisch?

Om mee te mogen moet je 16 jaar zijn of nog in 2015 16 jaar worden. De doelgroep is de oudere jeugd, dus is de maximumleeftijd 26.

Wat je zeker niet mag vergeten: zwemgerief, sportgerief (buitenschoenen), warme kledij (ook handschoenen), kledij die echt vuil mag worden (mountainbike), badmintonracket….

Ik wil mee, hoe nu verder?

Schrijf je vóór 1 november in door een mailtje te sturen naar merel_van_eynde@hotmail.com en door 105 euro te storten naar BE56 7330 3705 0188 met vermelding: NAAM +  BADMINTONWEEKEND LBC

Er zijn maximum 26 plaatsen, als het volzet is zullen we kijken naar de betalingsdatum om te kijken wie er nog bij is en wie niet, dus snel zijn is de boodschap!

Wie door omstandigheden moet annuleren kan dit gratis doen tot 1 november. Indien je later annuleert krijg je 50 % van het bedrag terug.

Vragen?

Neem contact op met Merel à merel_van_eynde@hotmail.com 0477/ 76. 85. 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *