Verslag Lokerse 2G – Zwijndrecht 3G: 6-2

Zondagavond was het terug zover, deze keer mochten we het opnemen tegen Zwijndrecht. Buiten Joren, die Chiro verplichtingen heeft, was iedereen van de partij; al was dat bij de meesten maar half, want al snel bleek dat iedereen wel één of ander feestje had gehad ofwel te zwaar gefitnest had…

De heren Sam en Davy maakten er een spannende dubbel van waarbij ze gelukkig aan het langste eind trokken. Ondertussen waren Froni en Kaat alles aan het geven, maar helaas iets te wisselvallig waardoor de overwinning naar de Zwijndrechtse dames ging.

Tijd voor de enkels dus! Hierbij bewees vooral Ellen in topvorm te zijn.

Gianni moest in de 1e set nog wat wakker worden, maar zijn diesel sloeg aan waardoor de 2e set enorm spannend werd. De set en de match gingen uiteindelijk naar Zwijndrecht.

Een zelfde scenario bij Sam, maar die kon toch vlot de 2e en 3e set pakken.

Ellen behaalde met goed spel vlot de overwinning. Kaat kon uiteindelijk ook haar match winnend afsluiten.

4-2! Een mooie uitgangspositie voor de start van de mixen.

Hierbij trad Davy met Ellen aan en Gianni met Froni. Davy en Ellen behaalden al snel de overwinning waardoor we met zijn allen nog konden supporteren voor Gianni en Froni. Zij maakten er een spannende 3-setter van waarbij Lokerse toch aan het langste eind trok.

6-2! Goed gedaan van ons team! En meteen al de heenronde afgewerkt.

Na een verfrissende douche konden we in de cafetaria genieten van heerlijke broodjes. Nu een paar weken rust. Eind oktober beginnen we aan de terugronde. Tot dan!

Kaat

0 gedachten over “Verslag Lokerse 2G – Zwijndrecht 3G: 6-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *