BBAC-tornooi Drive : Kimberley wordt B2!

Sam Van den Broeck sloeg zich in het heren enkel A tot in de halve finale.  In de eerste ronde won hij van Felix Verbeeck in 2 sets waarna hij ook de maat nam van Stijn Van Herbruggen. In de kwartfinale won hij sterk van Hans Willems (in 3 sets) maar het verhaal eindigde in de halve tegen het eerste reekshoofd Nathan Vervaeke.
In het dubbel stond Sam (met Nick Marcoen) genoteerd als eerste reekshoofd, maar Nick moest jammer genoeg verstek laten gaan.
In het heren enkel B1 kon Jordy Van Der Sypt zich in de 2de ronde knap plaatsen ten nadele van Michiel Polfliet maar hij liet zich in de volgende ronde verrassen door Stijn Eloot.
In het gemengd B1 leverde Jordy samen met Ellen Vanderveken een prachtig parcours af met winst tegen oa. Vandenhoucke/De Bleeckere (Wit-Wit), Van Kerckhoven/Van Looy (Zwijndrecht) & Van Dijck/De Dauw (Antwerp). In de halve moesten ze met 22-20 in de derde set het onderspit delven tegen de latere winnaars Dendoncker/Verbeeck (Pluimplukkers).
Kimberley Hillaert werd onze “Vrouw van het tornooi”. In het dames enkel C1 reeg ze de zeges aaneen. Zelfs in de finale moest ze geen set prijs geven. Maw. oververdiende overwinning en een (verdiende) klassementsverhoging naar B2 bovenop!
Proficiat Kimberley!!!
Nog in de C1 bewezen Jasper Poppe & Merel Van Eynde hun goeie vorm in het gemengd. Ze misliepen echter nipt (in 3 sets) de finale.
Als het in enkel C2 niet lukt (na verlies in de 2e ronde tegen de latere winnaar) doen we het maar in het dubbel dacht Gregory Hillaert. Samen met Kim Peeters kwamen ze tot in de finale waar een Engels duo nipt de betere bleek. Die Engelsen hielden Stefaan Van Moeseke & Manu Vercauteren van een finaleplaats.
Ook een halve finale was er voor Celine Kelem & Jana Segers. Zij verloren van de latere winnaressen.
En het houdt niet op in de C2 want ook in het gemengd was Lokerse sterk vertegenwoordigd. Werner Van den Broeck & Natalie Hoste behaalden de finale waar ze in 2 sets verloren van gewezen Lokerse-speler Gerrit Braem. In de halve finale versloeg diezelfde Braem ook Frank De Wilde & Jana Segers.
En wat gedacht van onze Abraham Rik D’hont! Van sleet nog geen sprake want in het heren dubbel D won hij eerst zijn poule en nadien de finale met Kristof Waeterschoot.

0 gedachten over “BBAC-tornooi Drive : Kimberley wordt B2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *