Clubkampioenschap jeugd 2015

Clubkampioenschap jeugd LBC

Beste badmintonners en ouders,

Het seizoen 2014-2015 is helaas bijna ten einde … Onze spelers hebben dit jaar grote sprongen voorwaarts gemaakt wat onder meer leidde tot een heleboel medailles in de jeugdcircuits. Als traditionele afsluiter van het seizoen houden wij steeds een clubkampioenschap voor onze jeugd. Dit gaat door op woensdag 27 mei! Op het groot clubkampioenschap voor de jeugd kan je het opnemen tegen al je leeftijdsgenoten om te bepalen wie de sterkste speler/ speelster is binnen zijn/haar leeftijdsreeks van de Lokerse BC.  Géén nood, winnen is absoluut niet het belangrijkste, wij zorgen dat er voor alle deelnemers mooie prijzen aanwezig zijn! Opgelet, jullie speeluren op het clubkampioenschap kunnen wel wat verschillen van jullie normale trainingsuren.  Je aanvangsuur en overige wedstrijduren worden ten laatste doorgestuurd op maandag 25 mei. Daarna krijgen jullie de tijd om al je energie in je schoolwerk te stoppen en natuurlijk volop te genieten van het zonnetje.

Inschrijven voor het clubkampioenschap doe je via deze link

Om het clubkampioenschap optimaal te laten verlopen dient iedereen op voorhand te zijn ingeschreven en dit voor vrijdag 22 mei 2014 – 20h.
Om aan de vooropgestelde schema’s te geraken vragen we jullie om een kwartier voor jullie aanvangsuur in de sporthal aanwezig te zijn.We hopen dat al onze jeugdspelers aanwezig zullen zijn op deze spetterende slotdag. Deelnemen is véél belangrijker dan winnen! Dus vergeet jullie niet in te schrijven!!!

Sportieve groeten,

De jeugdtrainers en het jeugdbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *