Competitieploegen doen het uitstekend!

Onze competitieploegen doen het sinds nieuwjaar uitstekend!

Lokerse Heren 1 speelt voor het eerst sinds 2004 opnieuw in de allerhoogste reeks en lijkt (in tegenstelling tot de vorige keer) zijn plaats in deze topreeks te kunnen behouden! Afgelopen weekend werd er met 3-5 gewonnen op het veld van Royal Antwerp en schuiven ze door naar de 2e plaats in de ranking. Onze mannen zijn vastbesloten de zegereeks verder te zetten in de volgende partij thuis tegen De Pluimplukkers Gent op zondag 1 maart (20u).Bij deze doen wel alvast een warme oproep om te komen supporteren!

Ook onze 1ste damesploeg presteert op hoog niveau. Afgelopen weekend werd er met 0-8 gewonnen op het veld van de dames van Merchtem. Hierdoor stijgen onze meisjes voorlopig naar de eerste plek in 3e liga B! Zondag 22 februari spelen onze dames thuis tegen de laatste in de stand (Brussels Int.) terwijl de nummers 2 & 3 in de ranking elkaar bekampen. Benieuwd hoe het evolueert.

Heren 2 legt voorlopig beslag op de 2e plaats in 3e liga B. Dit na het ongenaakbare Latem – De Pinte 1. Volgende zondag (22/2) staat reeds de laatste wedstrijd van de heenronde gepland. Mits winst zijn we benieuwd of onze mannen de heren Sioncke/Lamont/Pouseele nog kunnen bedreigen in de terugronde!

In 1ste provinciale steekt Heren 3 met kop en schouders boven de anderen uit. Ze staan voorlopig aan de leiding met maar liefst 7 punten voorsprong! De kans is dus héél groot dat we volgend seizoen aan 6 ligaploegen zullen zitten. Heren 4 heeft het daarentegen héél wat lastiger en staat voorlopig op een degradatieplaats.

Die 6 ligaploegen kunnen er misschien zelfs 7 worden! Eveneens in 1e provinciale staat Gemengd 3 voorlopig op een 3e plek. Een 2e plek (die ook recht geeft op promotie) zit er zeker nog in want onze G3 heeft nog 4 thuiswedstrijden en 1 uitwedstrijd op de kalender staan.

En het houdt niet op want ook voor Gemengd 4 ligt promotie binnen handbereik! In 2e provinciale B staan ze op een gedeelde 1e plaats nadat er afgelopen weekend gewonnen werd van Landegem 1, de eerste in de stand!

Nog in 2e provinciale staan ook Dames2 aan de leiding. Wie weet slagen de dames erin om 2 promoties na elkaar af te dwingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *