Competitieresultaten

DAMES 2 & 3 KAMPIOEN!!!
Door puntenverlies van concurrenten Drive D1 pakte Lokerse D2 zonder te spelen reeds de titel! Blijkbaar hadden onze dames al voor hun wedstrijd aan de champagne gezeten want de wedstrijd de dag nadien liep niet zo goed af 🙂. Uiteraard was het resultaat ook niet van tel! Dankzij de provinciale titel stijgt onze D2 voor het eerst in haar geschiedenis naar de liga! Op die manier tellen we 8 ploegen (ook voor het eerst) in liga of nationale competitie!
Eveneens een schitterende prestatie is de titel in 3e provinciale voor Dames 3! Zij dwongen deze gisteren af door thuis te winnen van rechtstreekse concurrent De Mintons 2. PROFICIAT !!!!
Gemengd 6 grijpt zich vast aan een laatste strohalm door te winnen van Pluimplukkers 6. Enkel als ze hun laatste partij winnen blijven ze in 3e provinciale/
HEREN 2 STELT TITEL UIT?
Ook Lokerse H2 kon deze week kampioen spelen in 3e liga. Ze lieten echter een steek vallen in en tegen Wit-Wit 2. Zondag werd opnieuw met een overwinning aangeknoopt waardoor ze de volgende wedstrijd aan een punt genoeg hebben tegen Herne 2.
Lokerse H1 verloor in Antwerp en kan misschien nog in de problemen komen als dat Antwerp zou stunten tegen de eerste twee in de stand. Normaal gezien zouden ze hun verblijf in 1e liga verlengen.
Dames 2 gaat winnen in Oostrozebeke en speelt komende zondag de topper voor de 2e plaats tegen Dijlevallei! Kom dat zien!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *