Dankwoordje van de voorzitter

Beste clubleden, vrienden, makkers,

 Het seizoen van de Lokerse BC zit er weer eens (bijna) op. Het werd er terug eentje met vele “ups” en gelukkig weinig “downs”. In Lokeren tellen we nu bijna 300 clubleden en daar zijn we uiteraard als clubbestuur uiterst trots op.

Het spreekt voor zich dat 300 leden wel wat “werk” met zich meebrengen en uiteraard ook de nodige centen vergen om voldoendetrainings –en speelmogelijkheden te voorzien.

Ik ben dan wel de “voorzitter”, MAAR in onze club is dat echt een luxepositie! Met zoveel medewerkers in het voorbije seizoen kunnen wij alles aan!

1. Ons jeugdbestuur organiseerde weer diverse jeugdactiviteiten zoals de jeugdcup,jeugd-oudertornooi, clubkampioenschap jeugd,… BEDANKT AAN ALLE MEDEWERKERS HIERAAN. Het was weer allemaal prachtig georganiseerd!!

2. De clubdag en de dropping werden een onvergetelijke clubactiviteit!!! BEDANKT VOOR ALLE ORGANISATOREN!!!!!

3. De paaseitjes werden terug een vrij groot succes. Dit onder leiding van Caroline die dit terug volledig tot een goed einde bracht. BEDANKT CARO !

4. De Quiz werd terug een memorabele avond heb ik me laten vertellen. Een iets mindere bezetting dan de vorige editie, maar daar zat desporting voor iets tussen… BEDANKT AAN DE ORGANISATOREN EN ALLE MEDEWERKERS VAN DIE AVOND!!!

5. Ons voorbije tornooi, dat nog vers in het geheugen ligt, was terug een “toppertje”. Ook hier konden we rekenen op heel wat medewerkers. Van “opzetten” tot “afbreken” kon ik rekenen op de nodige enthousiaste medewerkers. BEDANKT IEDEREEN!!!!!!!!!!

Ik denk dat het duidelijk mag zijn dat ik apetrots ben op onze club en ons clubbestuur. De recente nieuwe instroom van jongeren in het bestuur geeft ons ook af en toe al eens wat ademruimte. Ik wil dan ook ons bestuur eventjes van harte bedanken voor een terug “op en top” seizoen… BEDANKT BUIK, PATJEN, GERT, LIESBETH, CARO, GERT, MATS, WERNER, PIETER, JASPER!! Zonder jullie draait deze club niet! Volhouden dus. 

Volgend jaar kunnen we van start gaan met de nieuwe sporthal en hopen wij onze club alleen nog maar meer naar 1 geheel te smeden met vele toffe en leuke speelmomenten waar we alle spelerniveaus van voldoende speelgelegenheid kunnen voorzien!

Ook de volgende editie van ons tornooi zal “top” worden. De A-reeks zullen we terug verwelkomen in Lokeren en het tornooi zal 1 van de Belgische toptornooien worden uit het BBAC-circuit! Wij kijken er alvast naar uit!!

Op naar het volgende seizoen!!

En nogmaals………… THANKS TO BE A LOKEREN-MEMBER !!!!!!!

Chris

0 gedachten over “Dankwoordje van de voorzitter

  1. De ‘Roger Lambrecht van den LBC’ heeft dat weer goed gedaan dit seizoen!!
    En hij begint er meer en meer op te gelijken ook… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *