Drive H 2 – Lokerse H 2 : 7 – 1

Wat het begin van operatie redding moest inluiden werd een dreun van jewelste.
Zeker als je erbij bedenkt dat we met onze ‘sterkste’… correctie ‘beste’… correctie ‘volledige’ ploeg speelden hoeven we ons zelf niet meer te verstoppen.
Het wordt hoogtijd dat we met zijn allen eens voor de spiegel gaan staan.
Buiten Mul (die onderweg een omleidingske tegengekomen was van een kwartier) waren we heel schoon op tijd aan het knappe complex in Sint-Gillis (ik stel voor dat het stadsbestuur hier eens komt kijken hoe de nieuwe sporthal er moet uitzien)

De ontmoeting kon eigenlijk niet slechter beginnen. Op eerste dubbel verloren Dirk & Klaas vrij nipt (in 3 sets) van Sven Van Nuffel & Axel Claeys (B1/B2). Niet onaardig gespeeld, maar net iets te veel rechtstreekse foutjes om aanspraak te kunnen maken op de overwinning.

Gezien de dubbels één voor één moesten gespeeld worden was Mul (tegen alle regels van het wedstrijdverloop in) al gestart als 3de enkelaar tegen Ive De Ruysscher (B2). Mul maakte de meeste punten, een tiental voor zichzelf en een stuk of 30 voor de tegenstander. Blijkbaar stonden er veel hindernissen op zijn parcours die avond.

2-0 achter dus.

Buik en Paemel zorgden gelukkig voor de aansluiting tegen Sven & Ive (B1/B2). Ze wonnen vrij overtuigend. Maar die aansluiting werd volledig teniet gedaan door de 2 volgende dubbels.
Mul & Dirk verloren de eerste set dik van Geert Troch en Axel Claeys (B2/B2). De tweede leek naar het Lokerse-koppel te gaan maar Geert & Axel sleepten in laatste instantie nog verlengingen uit de brand wat voor de krak zorgde bij Mul & Dirk.
Op 4de dubbel slaagden Famacci & Paemel van hun kant er nooit in hun niveau te halen van in Badlove. Geert & Ive haalden zo de 4de overwinning binnen voor Drive.
Snif.

Aan de 3 overige enkels ga ik nie veel woorden vuil maken. Buik verloor nipt (in 2 sets) van Sven Van Nuffel(B1). Vooral de 1ste set liet hij uit de handen slippen (met dank aan de sissende geluiden op de bank). Klaas huppelde tegen ‘stofzuiger’ Axel vooral achter zijn beste vorm aan en Famacci eindigde 2 keer in het wiel van Geert.

Dezelfde conclusie als tegen Badlove: 4 enkels, 4 keer verlies, 4 keer 2 sets en deze keer lieten we het ook in de dubbels afweten met een zware 7-1 op ons doos.
Gevolg: zeer confronterende cijfers op het rapport.
Buik & Paemel zijn nog geslaagd met respectievelijk 5 op 7 en 4 op 7 winstmatchen.
De rest gaat zwaar onder de lat door. Famacci 2 op 6 & Dirk 1 op 4.
Mul (0/5) & Klaas (0/7) zijn zelfs nog op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen.
Achteraf heeft de bende van de boskakkers nog goed gelachen, maar twas jammergenoeg vooral met ons eigen miserie. Nog een dikke merci aan de Drivers en in het bijzonder aan de waard Joost voor de heerlijke belegde minisandwichkes van het huis (zou walter dit lezen?)

0 op 6 is niet goed, zelfs gewoonweg slecht. Volgende wedstrijd tegen de gedoodverfde favoriet voor het kampioenschap Latem en daarna met een halve ploeg naar Oudegem.
Hoeven we nog te hopen?

Als je nog eens wilt zien hoe slecht we het gedaan hebben klik dan hier.
-Buik-

Eén gedachte over “Drive H 2 – Lokerse H 2 : 7 – 1

  1. ha! nog vergeten! De B-eenders zijn goed op weg richting B2-klassement. Klaas & Mul staan op -4 en Dirk op -3. En zeggen dat het nog maar 3 oktober is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *