Een fantastisch gevoel! Bedankt iedereen!!

Fantastisch! Dat is in één woord omschreven hoe wij ons voelen daags na de organisatie van de AA-Drink Cup 2014 in Lokeren!

Fantastisch! Omdat we als organisatie enkel lovende woorden en complimenten mochten ontvangen zowel van bezoekers, de spelers als Badminton Vlaanderen! “Het beste VK in jaren” is meermaals gevallen.

Fantastisch! Omdat deze organisatie enkel mogelijk was door de vele, echt vele (meer dan 60) vrijwilligers die een vrije dag (sommigen zelfs een volledig weekend) opofferden om zich geheel belangeloos in te zetten voor de club en het badminton!

Fantastisch! Omdat de vele spelers op een ongelofelijk hoog niveau presteerden en een volledig weekend getrakteerd hebben op bijzonder knap badminton!

Fantastisch! Omdat onze Lokerse spelers zo mogelijk nog een hoger niveau haalden! We mochten stuntzeges meemaken en als ze al werden uitgeschakeld was het steeds tegen spelers waarvan je denkt… “Logisch”

Fantastisch! Omdat wij dankzij de zware investeringen van de stad Lokeren over één van de mooiste sportcomplexen van het land beschikken! En dat we nu de mogelijkheid hebben om zulke evenementen te organiseren. In het bijzonder ook onze dank aan de volledige sportdienst van de stad die ook vele uren gestoken hebben in de voorbereiding van dit evenement.

Fantastisch! Omdat we dankzij het vele materiaal dat Badminton Vlaanderen ons ter beschikking stelde onze sportzalen hebben kunnen omtoveren tot een prachtige badmintontempel! Bedankt aan onze referee’s Ronny De Vos & Jeroen Hubregsen die samen met hun uitgebreide team van umpires en lijnrechters het tornooi vlot deden verlopen. Bedankt in het bijzonder aan Bart Verschueren, Marcel Pierloot, Greet Janssen & Gert Piqueur voor hun vele werk achter de schermen.

Fantastisch! Omdat we dankzij de inspanningen van onze sponsors vele extra zaken hebben kunnen doen waardoor we de AA-Drink Cup tot in de fijnste details konden afwerken.

Fantastisch! Omdat het sportcafé van Kim & Xavier (inclusief al hun medewerkers!) hun uiterste best hebben gedaan om op korte tijd een prachtig VIP-arrangement in elkaar te steken en dat ze gedurende het volledige weekend van 8 tot 2u alles gedaan hebben om onze badmintonners op hun wenken te bedienen

Fantastisch! Om het vele publiek dat is komen opdagen! Jullie maken het plaatje compleet!

Jullie waren fantastische mensen om mee samen te werken!
Bedankt! bedankt!!! bedankt!!

David Bauwens
Voorzitter
Lokerse BadmintonClub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *