Eindelijk prijs voor Thijs!

thijs-van-bockxlaerThijs Van Bockxlaer wist op zijn eerste jeugdcup van het seizoen meteen de eerste plek te veroveren. Thijs schoot meteen uit de startblokken in het minibad U10 door de nummer 1 in de ranking een nederlaag aan te smeren. Nadien ging hij door op zijn elan. Zonder setverlies won Thijs alle 6 zijn partijen. Proficiat met de gouden medaille!

Bij de jongensU11 stond Jasper Vanden Broecke voor de lastige klus de A-reeks op te rollen. In zijn eerste partij wist hij de eerste set te winnen maar liet hij na de wedstrijd uit te maken. Hij verloor de 2e met verlengingen. Dat was emotioneel niet makkelijk om dragen en zo ging ook set 3 naar Mirko Vandemeulebroeke (Pluimplukkers). Ook in de andere partijen gingen jammer genoeg naar de tegenstanders. In reeks B van de U11 zaten Jarne Maes en Maxime De Paepe in dezelfde poule. Bede spelers moesten Dorian Venkatapenlaten voorgaan. De onderlinge wedstrijd werd gewonnen door Jarne.Jarne Maes werd in de finalereeks uiteindelijk derde en Maxime 5de.

Ruben Vandenbroecke stond in de ranking net in de top 8 waardoor hij in de A-reekswerd ingedeeld van het jongens enkel U13. Hij verweerde zich kranig maar winst zat er niet in zijn poule niet in. Opsteker is wel dat hij de finalewedstrijd om de 7e plek in 2 sets wist te winnen! Meindert Janssen deed het uitstekend in de B-reeksMeindert won 2 van zijn 3 partijen maar omdat de tegenstanders evenveel wedstrijden wonnen mocht hij met de beste setstanden door naar de finale . De finale was tegen thuisspeler Senne Daelemans die iets meer ervaring had. Absoluut een heel knap resultaat Meindert! Ook een pluim voor Ferre Van De Velde die het niet altijd makkelijk heeft met de tegenstanders maar steeds paraat staat met zijn deelname. De aanhouder wint!

Bij de meisjes U13 moest Lise Hermans in haar eerste partij opgeven na 1 set. Maïté Boone had dan weer de pech als enigemeisje U11 aanwezig te zijn en het tegen 2 jaar oudere meisjes te moeten opnemen. Maar dankzij haar fervente aanwezigheid neemtMaïté maar mooi de leiding in de ranking van de U13

Met 3 (op  deelnemers in de A-reeks van de jongens U15 was Lokerse mooi vertegenwoordigd. In poule 1 beet Lander Sichien nipt in het zand na nipt verlies in een driesetter tegen Benno Hemelaer(Buggenhout). Dries Van Der Aa werd 4e in die poule. Pieter Bommelé werd 3e in poule 2 maar het waren nipte verliespartijen. In de finalerondes werden LanderPieter en Dries respectievelijk 4de, 5de en 8ste.Robbe Wante kwam als enige uit in de B-reeks. Hij werd 3e in zijn poule en uiteindelijk 6e in de eindranking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *