Jeugd-Oudertornooi

Beste badmintonners en ouders,

Op zaterdag 18 februari gaat voor de 13° keer het jeugd-ouder tornooi van de Lokerse badmintonclub door. Het tornooi zal doorgaan volgens het concept van de vorige edities. Alle matchen worden gespeeld tot een bepaalde tijd en tussendoor zorgt DJ Sam voor de muzikale noot.

Het is de bedoeling dat alle jeugdspelers, zowel de beginnelingen als die met jaren ervaring, een partner zoeken in hun familiekring. Dat kan zowel je papa of mama zijn, maar ook je broer, tante, neef of nicht zijn welkom. Met die partner speel je dan mee in een dubbeltornooi tegen andere koppels. Er wordt rekening gehouden met het niveau, zodat er poules kunnen gevormd worden van ongeveer gelijke sterkte. De leeftijdsgrens voor ‘jeugd’ is 21 jaar.

Het hele gebeuren gaat door in de Lokerse sporthal. Iedereen moet zich aangemeld hebben aan de wedstrijdtafel om 13u45 uur. Zorg dus dat je om 13u30 aanwezig bent. Het einde is voorzien rond 17u30. De deelnameprijs bedraagt 5 euro per persoon, te betalen op de dag zelf. Daarin zijn eveneens 2 heerlijke pannenkoeken inbegrepen. Dus niet geaarzeld en zoek vlug een partner.

Inschrijven kan enkel online via www.badmintonvlaanderen.be vanaf nu tot en met 12 februari (enkel het jeugdlid dient zich online in te schrijven, naam dubbelpartner in diezelfde inschrijving vermelden). Hieronder zie je hoe je dit best doet.

Het wordt vast en zeker een topevenement voor de hele familie. Meer info? stefaan.vanmoeseke@telenet.be of merel_van_eynde@hotmail.com

Je kan er Merel of Pieter ook altijd over aanspreken tijdens de training.

Inschrijven:

1. Klik op deze link

2. Of ga naar www.badmintonvlaanderen.be bij TORNOOIEN ga je naar ‘zoek tornooi’ en vul je in: “Lokerse” of klik op het betreffende tornooi (Jeugd Ouder toernooi 2017)

* klik op ‘inschrijven’

* vul je gegevens in, hiervoor is een account nodig, zie hieronder

* vul ook het onderdeel in waartoe je behoort (tuin/regelmatig/goed/sterk)

Aanmaken van een account:

Op de inschrijvingspagina klik je op ‘registreren’. Vul alle gegevens in en druk op ‘Verifiëren’. Je hebt hiervoor je lidnummer nodig. Dit kan je vinden via deze link.

Sportieve groeten,

Het jeugdbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *