Jeugdcup Gentse : Jasper De Bruyne triomfeert bij U9

Het was een druk tornooiweekend met op zaterdag het Junior Master tornooi in Polderbos (waarover later meer) en zondag de jeugdcup van Gentse. Een last-minute wijziging naar een andere sporthal (waar je niet kon geraken als je niet over een Hummer beschikte) en ook de geluidsinstallatie (een kegel) die niet echt was wat het moest zijn… maar toch, het belangrijkste was er wel! Onze jongens en meisjes konden opnieuw naar hartelust wedstrijden spelen tegen hun leeftijdsgenoten!

Jasper De Bruyne slaagde er bij de Jongens U9 voor de 3de keer dit seizoen in zich tot eindwinnaar te kronen! In deze uiterst spannende leeftijdscategorie bepaalt de vorm van de dag wie de dagwinnaar zal worden. Op de 9 jeugdcups zijn er reeds 6 verschillende dagwinnaars geweest! Met andere woorden… iedereen is supergewaagd aan elkaar 🙂 . De stevige tegenstanders op het tornooi de dag voordien zullen Jasper zeker geholpen hebben ;-). Dikke proficiat aan onze Jasper!

Bij de jongens U11 geraakte Wannes Soenen dicht bij de eindzege maar opnieuw was Kobe Huyghe te sterk. Tim Redant behaalde een knappe 3e plaats!

Hannah Everaert speelde een uiterst knappe partij tegen het reekshoofd in haar poule bij de meisjes U11, maar ging nipt onderuit in 3 sets. In de finalerondes haalde ze er nog een 5de plek uit!

Bij de jongens U13 behaalde onze man in vorm Siebe Verhoeven opnieuw de A-finale! In de kwartfinale versloeg hij na een thriller Brent Meltens… maar in de halve finale was Esslyn De Pauw net iets te sterk. Toch een superknappe 3de plaats!
Dries De Puysseleir had opnieuw de pech om bij Esslyn in de voorrondepoule te zitten. In de B-finale fietste Dries makkelijk naar de overwinning.

Ook Aline Van De Velde werd de winnares van de B-finale bij de meisjes U13. In haar poule versloeg ze eerst het 1e reekshoofd maar werd ze nipt geklopt door Sara Vydt (die later de A-finale won)

Hannelore Wilssens kon zich bij de meisjes U13 net niet plaatsen voor de eindrondes. Ze werd 3e in haar poule.

OVERZICHT ALLE RESULTATEN :

Jongens U9 :
1e : Jasper de Bruyne
5e : Jules Everaert
6e : Matice Van De Velde

4e in de poule : Kobe Verstocken

Jongens U11 :
2e : Wannes Soenen
3e : Tim Redant

3e in de poule : Yannick Bauwens
3e in de poule : Simon Van Moeseke

Meisjes U11 :
5e : Hannah Everaert

Jongens U13 :
3e : Siebe Verhoeven
6e : Dries De Puysseleir
8e : Arne Boone
9e : Lennert Heynderickx
11e : Xander De Bruyne

Meisjes U13 :
4e : Aline Van De Velde

Meisjes U15 :
3e in de poule : Hannelore Wilssens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *