Jordy, Matteo en Marijke zijn provinciaal kampioen!

4x Goud, 5 keer zilver & 5 keer brons op PK Jeugd!!

Volop Lokers geweld dit weekend op het Provinciaal Kampioenschap in Buggenhout! De Lokerse BC heeft er weer 2 provinciaal kampioenen bij! Om dan nog maar te zwijgen van de vele zilveren en bronzen medailles. Een overzicht:

Marijke Verherbruggen won haar poule bij de ME U9. Daarna moesten ze de finale spelen tegen de winnaar van de jongens.

Matteo Christiaens won samen met Kristien Cool alle poulewedstrijden en mogen zich daarmee Provinciaal kampioen noemen in het GD U11. Diezelfde Matteo werd knap 3de in de JE U11. Hij won zijn 4 poulewedstrijden en als pechvogel moest hij de halve finale spelen tegen de latere winnaar Bram Christiaens. Matteo speelde dan ook nog het JD U11 met diezelfde Bram. Ze werden 2de in de poule.

Dieter De Puysseleir en Lukas Van Eetvelde werden 3de bij de JD U15.

Justine Penneman werd 2de in de finale van de meisjes die 2de werden in hun poule. Ook werd ze 3de in het GD U17 met partner Mathieu Vanderaspoilden.

Jordy Van Der Sypt won de JE U19 tegen vriend en dubbelpartner Florian Debruyne. Diezelfde twee zette ook de JD U19 naar hun hand. Zo wonnen ze hun poule tegen Gianni De Wilde met partner Daan Van Heesvelde die 2de werden en tegen Nassim Amnad met partner Lorenzo Verleye die 3de werden.

Bij de ME U19 werd Celine Kelem 2de en Jana Segers 3de in de poule. Weeral een zilveren en bronzen medaille bij voor de Lokerse BC. Celine en Jana bundelde dan de krachten samen bij de MD U19. Daar werden ze 2de in de poule.

0 gedachten over “Jordy, Matteo en Marijke zijn provinciaal kampioen!

  1. de reacties van andere clubs waren zeer positief over lokeren, amaai lokerse is nogal goed vertegenwoordigd en ze doen het nog goed ook, leuk en om fier op te zijn daarvan te mogen deel uitmaken. Proficiat aan iedereen

  2. Schrijf gerust maar 4 x goud hoor 😉 Marijke mocht inderdaad nog een wedstrijdje spelen tegen de winnaar van de jongens, maar dat was alleen maar opdat alle spelertjes van de U9 zeker 3 wedstrijden zouden spelen. Marijke is een terechte kampioen bij de Meisjes U9 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *