Joren wint dubbel gemengd B2

Joren Robberecht mag zich tot ster van het weekend kronen. Op het gerenommeerde tornooi van Drive Dendermonde (zijn oude liefde) kon Joren het gemengd dubbel B2 winnen met Ellen Vanderveken (ex-Lokerse). In de halve finale versloegen Joren & Ellen een andere Lokeraar, Davy “Buzze” Van De Putte (met Valérie Crommen). Buzze zal nog een beetje moeten bijtrainen 😉

Ook Jasper Poppe kan terugblikken op een schitterend weekend. Jasper plaatste zich voor de finale van het heren enkel B2!

Die werd jammer genoeg in 2 sets verloren van Sander De Decker. In het heren dubbel B1 (met Thom Beemer) en het Gemengd dubbel B2 (met Karen De Man) werd Jasper telkens uitgeschakeld in de kwartfinales.

Nog een koppel finalisten vinden we terug in het gemengd dubbel C1 waar Nicolas Van Bruysel en Kimberley Hillaert net niet de pointe kunnen verzorgen na verlies in een spannende driesetter.

Ook Marlies Ramboer doet het opnieuw goed. In het dames dubbel B1 was de halve finale deze keer het eindpunt. Mooi is dat Marlies in het DD nu flirt met het A-klassement (nog eentje bij voor onze club!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *