Lander wint enkel in Danlie en wordt C1!

Lander Borgonjon is de enige Lokerse speler die een finale kon winnen. Hij deed het nog wel in het heren enkel C2 waardoor hij de derde jeugdspeler is die het tot C1 schopt.
Een dikke proficiat Lander!
Verder waren er tal van tweede plaatsen.

Een overzicht :
HE B1
: Jordy Van Der Sypt verliest in 3 sets in de halve finale van De Baets die het tornooi ook wint.
HD B1 : Jordy & Foemp (aka Kristoff De Caigny) winnen hun poule, in de finale verliezen ze de derde set met 21-18 van Nees/Maes.
DD B1 : Caroline Coppieters & Marijke D’hont worden 2de in hun poule van 5.
DD C1 : Merel Van Eynde (met Nancy Van Doorslaer) wint vlot haar poule, in de finale tekent Merel echter verlies op in 2 sets.
GD C1 : Ook in het gemengd was het net niet voor Merel, met Jasper Poppe werd ook hier de finale verloren.
HD C2 : Manu Vercauteren & Stafaan Van Moeseke vervoegen het rijtje van de verliezende finalisten. Ook zij wonnen eerder vlot hun poule.
DE C2 : neo-C2 Justine Penneman draait intussen ook al goed mee in het enkelspel. Ze verloor de finale van het 1ste reekshoofd.
HD D : Rik D’hont & Laurens Verhoeven (één van zijn poulains) konden zich nipt plaatsen in hun poule maar werden eruit geknikkerd in de halve finale.

0 gedachten over “Lander wint enkel in Danlie en wordt C1!

  1. De bescheidenheid gebiedt mij om te zeggen dat DriezzZ en buZZe ook 2des waren in HDB1 (weliswaar in de poule), maar we verloren wel van de latere winnaars in 3 sets….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *