Lokerse H1 grijpt net naast promotie hoogste afdeling

In een bomvolle Heulse sporthal streden Lebad en Lokerse om de titel in 2e liga.
Lokerse moest dus een beetje stunten met een overwinning (wegens één puntje achter).
Hierin slaagden ze jammer genoeg niet. Met een eervolle 5-3 werd de partij verloren.
Het verslagje en de foto’s volgen weldra!

0 gedachten over “Lokerse H1 grijpt net naast promotie hoogste afdeling

 1. Wie er gisteren niet bij was had groot ongelijk! Het was mijn allermooiste badmintonmoment in 18 jaar… Lebad had speciaal een vliegtuigticket gekocht om Mattijs (belgisch kampioen) erbij te hebben. Ze kwamen dus de Arena in met 3 A-spelers.
  We hebben gestreden, maar kregen een logische nederlaag.
  Het feestje erna was ook nog een toppertje. Lebad is 1 van de sympathiekste clubs uit het badmintoncircuit!! Enorme sfeer!
  Merci aan al mijn ploeggenoten voor dit fantastische seizoen dat we in schoonheid mochten afsluiten!

 2. Met veel spijt in het hart dat ik er niet bij was maar…voor het eerst wel live een competitiewedstrijd van Lokerse kunnen volgen… op de website van Lebad, merci mannen!
  En een dikke proficat aan onze mannen die een fantastisch seizoen achter de rug hebben!

 3. Het was fantastisch om jullie ploeg + de vele supporters te mogen ontvangen in Heule. Ongelofelijke matchen, heerlijk luide aanmoedigingen van beide kanten, sportief gedrag van iedereen… LokerseBC is ontzettend sympathiek! Bedankt voor de heerlijke avond.

  ps. vergeet ook onze site niet te bezoeken: binnenkort foto’s/filmpjes/…

 4. hou onze website in het oog voor beeld & fotomateriaal van deze leuke ontmoeting.
  Een pluim aan de webmaster van Lokerse !!!!

  ps. live verslaggeving was leuk om te doen 🙂

 5. Het bewijs werd gisteren in Heule geleverd dat een badmintonwedstrijd in competitie ook leuk en zeer aantrekkelijk kan zijn. Een pluim aan iedereen die aanwezig was… Nog één tip voor in de toekomst, als er twee wedstrijden gelijktijdig gespeeld worden, zou het handig zou om met bordjes de score weer te geven. Dan wordt volgen gemakkelijker. Maar voor de rest, niets dan lof voor beide teams en voor de organisatie… en inderdaad, waaauw, wat een after-feestje !!! 😉

 6. @werner: bordjes zouden idd leuk en handig geweest zijn. Helaas was het veel te spannend en wilde iedereen liever luidkeels supporteren dan bordjes draaien 😉

 7. Zalige avond, super matchen en er werd boven het normale niveau gespeeld. Een waar genot, zelfs voor ons kleine Lene: handjes draaien, mee applaudiseren (dat was een eerste ervaring trouwens!) en mee roepen. Niet in slaap te krijgen in de zaal maar als een blok in de auto. Bedankt Lebad voor een super ontvangst en grootse sfeer. Waw! EN… proficiat met jullie titel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *