Lokerse H1 wint van Everbergse 1 met 7-1

Zondag speelde Lokerse Heren 1 tegen Everbergse, een ploeg waarvan we vooraf wisten dat we die achter ons moesten houden indien we een verlengd verblijf in 1e liga wilden afdwingen. Na de stunt vorige week bij leider Dijlevallei (Leuven) konden we mits een overwinning zelfs doorschuiven naar de 3de plaats op 2 punten van de leider. De dubbels liepen gezwind. Jordy & Tim wonnen dubbel 1 & 3. Stijn Van Herbruggen & Laurens Pluquet zorgden voor een 3-0 voorsprong. Alleen Davy Van De Putte/Stijn Van Herbruggen verloren hun dubbel. Bij buZZe speelde een oude hamstringblessure op en daarom liet hij zijn enkel over aan Van Der Sypt.
In die enkelronde was Stijn Van Herbruggen de enige die een driesetter moest toestaan maar Stijn hield het thuisvoordeel. De andere 3 enkels werden vlot gewonnen.
Met een overtuigende 7-1 overwinning nestelt Lokerse 1 zich in de top 3. Volgende zondag (20u) ontvangen onze heren Royal Antwerp 1, de laatste in de stand. Bij een overwinning stijgen we (wel met een wedstrijd meer) naar de leiding van de hoogste reeks.
Graag roepen we onze leden op om opnieuw massaal te komen supporteren!!  Topwedstrijden gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *