Tim Van Herbruggen verslaat Gaspard (n°3 van België) op Amateurs!

Tim Van Herbruggen finalist enkel en dubbel A

Tim Van Herbruggen (vorige week 18 geworden) maakt steeds meer indruk op het nationale tornooicircuit. In Borgerhout, op het top-tornooi van Amateurs knokte de jongste Van Herbruggen zich 2x tot in de finale. In het heren enkel A had Tim telkens 3 sets nodig maar stond hij toch maar mooi in de halve finale tegenover het eerste reekshoofd Frederic Gaspard. In die partij wist Van Herbruggen zowaar boven zichzelf te stijgen.
Opnieuw in 3 sets knokte hij zich voorbij de n° 3 van België en zo plaatst Tim zich voor het eerst voor een finale in den A.
Stijn De Langhe (n°4 – Zwijndrecht) werd zijn opponent in de finale nadat die in de kwartfinale onze Stijn Van Herbruggen had verslaan. In de finale maakte De Langhe handig gebruik van zijn ervaring en sleepte de eerste set in verlengingen binnen. Ook de 2e game ging naar de speler van landskampioen Zwijndrecht. Nipt verlies in 2 sets maar toch reeds een mooie alinea in de nog korte carrière van onze Lokerse-speler.
Pluquet had minder meeval en werd reeds in de 1e ronde uitgeschakeld door Tom Acke (Poena Hoeselt).

Het heren dubbel A werd reeds volledig op zaterdag afgewerkt. Ook hier eindigde het verhaal van Stijn Van Herbruggen in de kwartfinale tegen Gaspard/Pouseele. In de bovenste tak maakte opnieuw Tim Van Herbruggen met Robin Cauwenbergh furore. In de kwarfinale vochten ze zich in 3 sets voorbij Priem/Roeymans (R. Antwerp) om in de halve finales te stunten tegen eerste reekshoofd Acke/Simons. De finale ging overtuigend naar het duo dat Stijn eerder had uitgeschakeld.

Ook finale voor Pluquet / Neyrinck in gemengd dubbel A

En nog is het niet voorbij. In het gemengd dubbel A raasden Laurens Pluquet & Caro Neyrinck (als 3e reekshoofd) door het tornooi. Ze haalden zonder setverlies de finale. Daarin bleek Gaspard/Devooght te straf. In de kwarfinales had ook Tim Van Herbruggen (met Lore Van den Bergh) zijn tanden stuk gebeten op het duo uit Bastogne.

Caro Neyrinck speelde ook dames dubbel A. In de halve finale werd verloren van D’hondt/Verbeeck van de Pluimplukkers.

3 gedachten over “Tim Van Herbruggen verslaat Gaspard (n°3 van België) op Amateurs!

  1. Beste Freddy,
    Dat is inderdaad ook een mooie prestatie… maar Ben is geen lid van Lokerse en zal bejubeld worden op de website van de Pluimplukkers 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *