Project C2

Dit jaar liep bij Lokerse H8 “project C2”.

Dwz: onze interne richtlijnen bepaalden dat tegen het einde van het seizoen de helft van onze ploeg een C2 statuut moest hebben.

Een drietal zit al aardig op schema met 6 of 7 punten. Doch aangezien we slechts 3 wedstrijden meer te gaan hebben, wordt het voor sommigen toch wat nipt.

Vandaar mijn oproep tot alle kapiteins van de (lagere) competitieploegen:

Indien je iemand te kort hebt en je zoekt een degelijke enkelspeler dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik heb momenteel in de aanbieding:

1) Tom Clauwaert, 7 punten zwaar, specialist in enkels die hij telkens nodeloos zwaar maakt. Gaat nooit voor minder dan 3 sets.

2) Frederik D’hondt (neen geen familie van..), ook goed voor 7 punten. Kan fantastische momenten afwisselen met geweldige dipjes, vooral sakkeren op zichzelf én zijn racket én op de shutle. Heeft bijgevolg soms een morele opkikker nodig, maar kan het afmaken als het moet.

3) Wouter Fransaer,  7 punten (?) is nog een speler die in enkel verrassend goed uit de hoek kan komen. Ik leg de nadruk op verrassend aangezien hij met zijn atypisch spel zelfs een geroutineerde C1 op het verkeerde been zet.

Buiten deze 3 klasbakken beschik ik nog over 2 fantastische elementen (Pieter Verlee, dé specialist in smashverdediging, en Nils De Smet, een echte allrounder), doch die wensen hun C2 klassering dmv tornooiwinst in dubbel te behalen…

U ziet kapiteins, voor elk wat wils.

Indien je voor een invalbeurt beroep wil doen op een van hen, graag een seintje.

Rik

0 gedachten over “Project C2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *