Verslag Lokerse H1 – Zuid-West H1 : 6 – 2

Aan alle mensen die meelezen, dit is een subjectief verslag! Alle verwijzingen naar bepaalde personen of gebeurtenissen ,berusten op puur toeval. De auteur van dit verslag neemt dan ook afstand van eventuele interpretaties door derden!

Zo en nu aan de slag.

Zondagavond mochten we eindelijk weer eens competitie spelen, na een maand deugdoende rust door onze schitterende overwinning op Oudegem. Gisteren kwam Zuid West op bezoek en ons doel was duidelijk. Winnen. We waren immers door de lange tussenstop op de voorlaatste plaats beland.
Door de goeie match van Jordy en Kasteel tegen Oudegem had ik hen op HD1 gezet, omdat ze dit volgens mij meer dan verdiend hadden. Jammergenoeg konden ze tegen Steve en Tom niet het niveau van die match benaderen en verloren ze in 3 sets. Op het andere terrein stoomden Sam en Sander naar de overwinning in 2 sets tegen Christophe en Aurelien. Dan wisselen van tegenstander en opnieuw aan het werk. Sam en Sander bleven doorstomen en winnen in 2 sets van Steve en Tom. Onze beste wedstrijd dit seizoen. Hopelijk kunnen we op deze manier verder doen. Jordy en Kasteel zijn inmiddels geroutineerd genoeg geworden en doen wat ze moeten doen tegen Aurelien en Christophe met veel zuiverder spel dan hun vorige match.
Na de dubbels: 3-1
Sam komt voor het eerst in actie op HE1 en dit tegen Steve. Ik had er geen geld op durven zetten wie er ging winnen, alleen wist ik wel dat het in 3 sets zou gebeuren. Steve schoot pijlsnel uit de startblokken en Sam leek een pandoering te gaan krijgen. Maar eenmaal het melkzuur, van eerder op de dag, uit de benen was bij Sam, begon hij aan een mooie remonte om met 21-18 alsnog set 1 binnnen te halen. Goed, denk ik dan, hij zal mij weer eens ongelijk bewijzen en winnen in 2 sets. Doordat Sam teveel in boogjes gaat spelen kan Steve zijn favoriete en meesterlijk aanvallend spel gaan spelen en moet Sam set 2 laten met 16-21. De aanwijzingen voor set 3 waren dan ook glashelder, … ! Sam wint vlot met 21-11.
Jordy speelde op HE2 tegen Tom. Vooraf wist ik dat het voor Jordy geen makkelijk partij zou worden, maar Jordy in zijn goeie dag kan van Tom  winnen. Helaas bleek het een van zijn allerslechtse dagen te zijn en werd hij door Tom van het ene lijntje naar het andere gespeeld. Alle lof voor Tom, want alles kwam echt op de lijn. Toeval of kunde, ik weet het niet, alleen hopen we wel dat Tom verder blijft badmintonnen en niet “OOK” enkel gaat minivoetballen.{ “voelt iemand zich aangesproken? Hopelijk zijn we jou niet voorgoed kwijt. Ik zou het heel jammer vinden en ik ben bijlange niet de enige. We zien wel en wensen jou alvast het beste in alles wat je doet. Want wat GIJ doet dat doet GIJ goed!}
Sander en Klaas deden het deze keer op HE 3 en 4. Sander was verrast door het goede spel van Aurelien die pas B1 is geworden en moest na 2 keer lang achtervolgen tot het uiterste gaan om het in 2 sets te kunnen klaren. Klaas had minder moeite met Christophe al ging die wel goed mee tot 18. Klaas, altijd nuchter in zijn analyses, heeft me dan uitgelegd hoe dat kwam. Oke Klaas, ik heb het begrepen, volgende week mag je weer eens warmlopen in de dubbel!

We winnen met 6-2 en zijn weer eventjes weg onderaan. Deze keer heb ik me niet laten verleiden tot een matchke poker met die van Zuid West, waardoor ze nu echt met enkel verlies terug naar Geluwe moesten.

Ook nog eventjes Joke bedanken die weer eens foutloos het wedstrijdformulier heeft ingevuld.Ik plak hem bij de rest van mijn collectie. Trouwens,Joke, toen ik naast je zat kon ik aanvoelen dat het een jongen gaat worden.Spannend!!!

Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *