Sam met Lebad op weg naar de landstitel?

De eerste ploeg van Lebad (met Sam dus) heeft afgelopen weekend voor een verrassing van formaat gezorgd!
Ze versloegen in de voormiddag titelverdediger en topfavoriet Saive met 6-2.
Sam Van den Broeck speelde in de eerste enkel opnemen tegen Frederic Gaspard (nog altijd top-3 in België). En Fredo bleek inderdaad nog een maatje te groot voor Sam. Maar weggespeeld werd Sam zeker niet. In de eerste set liet Sam 13 punten optekenen en in de tweede deed hij nog beter mee. Het verschil bleef lange tijd hangen op 2 à 3 punten in het voordeel van Frederic. Uiteindelijk verloor Sam ook de tweede set met 21-16.

(op de foto’s Sam Van den Broeck & Frederic Gaspard vóór hun partij)
In de namiddag moest Lebad aan de bak tegen Ixelles, deze partij werd met 7-1 gewonnen. En zo komt Lebad afgescheiden op de eerste plaats in de play-offs.

Sam speelde alweer op 1ste enkel, en dit keer tegen Loïc Devrye (nr.93 van de A-ranking). En deze Loïc was geen partij voor Sam. Een beetje nonchalance in de tweede set maakte dat Sam wel drie sets moest spelen, maar uiteindelijk toonde Sam in de 1ste en in de 3de set dat hij duidelijk de betere was.

Lebad heeft nu 2 punten voorsprong op de tweede, Team Veltem Motors (zie rangschikking), toevallig de opponent op zondag 18 december in Heule (Kortrijk).

In de heenronde wonnen we met 5-3 tegen Team Veltem. Indien Lebad op 18 december kan winnen van TVM, kan de titel voor Lebad bijna niet meer ontglippen!

– Werner –

Hierna een berichtje van Kristof Devriendt aan de Lokerse BC. 

Ik zou vriendelijk willen vragen aan de supporters van Sam (uit Lokeren) om ook aanwezig te zijn die zondag om de ploeg van Lebad aan te moedigen. (Let op: het uur van spelen is veranderd naar 14.30u – zie flyer onderaan)

Een landstitel is héél uniek , en zó moeilijk te behalen. Maar misschien……..??

Allen present zou ik zeggen, en graag in rode outfit !! Er zal zeker mooi badminton te zien zijn, de spanning is verzekerd en sensatie zal er, naar verwachting, ook wel zijn.


Groeten,
Kristof Devriendt

0 gedachten over “Sam met Lebad op weg naar de landstitel?

  1. Ik heb jammer genoeg tornooi van De Mintons (mix) want anders was ik wel eens gereden peins ik 🙁

    grtz en succes aan de mannen van Lebad!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *