Tim Van Herbruggen (bijna) onklopbaar op Le Logis Woluwe

Tim Van Herbruggen wint enkel A op Le Logis Woluwe

Op het 20e internationaal tornooi van Le Logis Woluwe schaakt de 18-jarige Tim Van Herbruggen zijn allereerste enkeltitel in de A-reeks. In een perfecte loting stond Tim pas in de halve finale voor een echte uitdaging. Derde reekshoofd Gregory Dehaes (Herne) ging er echter aan in 2 sets. In de finale moest onze jonkie wel tot het gaat gaan na verlies in de eerste set. De 2e set en de 3de set ging wel naar de Lokerse-speler en zo haalt Tim Van Herbruggen zijn eerste (maar zeker niet zijn laatste) enkeltitel binnen in de A-reeks. Van harte gefeliciteerd!

Samen met Jordy Van Der Sypt gaat ook dubbeltitel naar Lokerse

Het was een drukke zondag want samen met Jordy Van Der Sypt stond de jongste Van Herbruggen ook in de finale van het heren dubbel A. Deze wonnen ze secuur in 2 sets van Daeleman/Degroote. Ook hier is het voor beide spelers de allereerste overwinning in de A-reeks!

Halve finale in mix

De enige verliesmatch voor Tim werd opgetekend in de halve finale gemengd dubbel A. Tegen het Poolse topduo Skrzek/Villanueva werd telkens met een klein verschil in 2 sets verloren. De Polen wonnen later het tornooi.

Halve finale enkel B2 voor Joris Penneman

In Tielt, West-Vlaanderen gingen nog enkele Lokerse-spelers hun kans. Joris Penneman geraakte het verst. In het heren enkel B2 verloor hij in 3 sets van de latere winnaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *