Vanderveken & zusjes Segers zorgen voor uitschieters op Pluimplukkers

Op het 22e Internationaal tornooi van de Pluimplukkers Gent concureerden net geen 500 spelers om de 27 te verdelen titels in enkel, dubbel en mix. Heel wat Lokerse-spelers ook. Zij brachten het vaak tot de halve finale. Slechts enkele konden voor de uitschieters zorgen! Zie hier het verslag.

Ellen Vanderveken pakt titel in dames enkel B2

De Dendermondse Ellen Vanderveken (uitgeleend aan Lokerse) zorgde voor de uitschieter aan Lokerse zijde. In het dames enkel B2 schakelde Ellen in de halve finale het 1e reekshoofd Dorien Van Havere (Mintons). In de finale hield ze in 2 sets ook het 2e reekshoofd af. Proficiat Ellen! In het enkelspel zal ze het vanaf december opnieuw in de B1-reeks mogen waarmaken 🙂

Delphine & Jana Segers scoren zilver deze keer

Na brons op het tornooi van Antverpino halen de dubble-sisters Jana & Delphine Segers deze keer de zilveren medaille in het dames dubbel C2. Pas in de finale moesten Jana & Delphine in 3 sets hun meerdere erkennen in het eerste reekshoofd.  Iedereen kan al voorspellen wat het volgende eremetaal zal zijn ;-).

Hieronder nog een overzicht van de behaalde halve finales

Jana Segers haalde samen met Gert Van Bouwel ook brons in het gemengd dubbel C2. Eveneens een halve finale voor Jochen Everaert in het heren enkel C2.
In de B2-reeks tekenden Seppe Maesen & Thijs De Coninck een halve finale in het heren dubbel, Kathleen Verspreet & Ellen Vanderveken gingen er beiden uit in de 2 halve finales in het gemengd dubbel. Ook Sofie Van Landeghem slaagde er niet in de finale te bereiken in het dames dubbel B1. Ze verloor met Sarah Vandermassen (Gentse) van de latere winnaressen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *