Tim Van Herbruggen wint enkel A in Brasschaat

Het Lokerse drinkwater zit blijkbaar boordevol energie want naast onze jeugd presteerden ook onze volwassen spelers op en top!
Op het internationaal tornooi van Brasschaat schreef Tim Van Herbruggen het heren enkel A achter zijn naam. Hij versloeg er in de kwartfinale eerst de topper Thijs Demeyere om nadien in de finale komaf te maken met international Nathan Vervaeke, die in de halve finale won van een andere Lokeraar, Stijn Van Herbruggen. In het dubbel strandde Tim (met Daan De Smet) in de halve finales.  Mercedes Van Den Eynde won dan weer het dames dubbel B1 (met Kelly Scoliers). In de finale wonnen ze van een Nederlands duo. In het dames enkel A strandde Mercedes op een vierde plaats.
Joris Penneman haalde in het Heren Enkel B1 de kwartfinale waar hij verloor van het eerste reekshoofd.

Iets dichter bij huis (in Zaffelare) zitten The Flying Shuttles intussen aan hun 36e editie van hun tornooi. Eddy Van Herbruggen & Kristel Bingé rolden daar zonder setverlies hun finalepoule op in het gemengd dubbel B1. Siebe Verhoeven verloor de finale van het heren enkel C2 na een driesetter. En ook Frederik D’hondt & Tom Michils konden hun behaalde finale niet winnend afsluiten in het heren dubbel C1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *