Tim verliest finale op ongelijk terrein

2e tornooiwinst voor Jordy & Tim

Jordy Van Der Sypt & Tim Van Herbruggen kunnen komend weekend met vertrouwen richting Vlaamse Kampioenschappen zakken. Op het Internationaal badmintontornooi van Dijlevallei (Kessel-Lo) wonnen ze na enkele zware partijen het heren dubbel A. In de finale namen ze in 2 sets de maat van Holemans/Lenaerts (Dijlevallei/W&L).
Ook in het heren enkel A bereikte Tim de finale na overwinningen tegen de thuisspelers Tom Dejongh & Frodo Holemans. De finale werd een ware thriller tegen Thijs Demeyere (DZ99). In 3 sets verloor Tim echter een partij die achteraf toch wel een wrange bijsmaak kreeg. Na de wedstrijd ontdekten beide spelers dat het net maar liefst 20cm uit het center opgesteld stond… Nooit meegemaakt. Tim sloeg na het draaien in de derde set bijna alle clears buiten en ook de shuttles die hij liet vallen voor ‘out’ bleken ruim 10cm binnen te zijn.  Bijzonder jammer dat zo iets op dit niveau kan gebeuren :-(.
In het gemengd dubbel A was de halve finale het eindpunt voor Tim & Yente Van Aerschot. Ze verloren in  3 sets van Lenaerts/Van Buyten.
Door deze knappe resultaten duikt Tim Van Herbruggen op de nationale ranking zowel in enkel (#9), dubbel (#10) en mix (#7) de top 10 van België binnen. Jordy Van Der Sypt stijgt in dubbel naar de 14e plaats! KNAP!!!!

Buzze & Joren zegevieren op Wit-Wit

Een ideale aanloop was het allerminst want Joren Robberecht sukkelt al enkele weken met een ontsteking aan de duim.Dat weerhield hem echter niet om op het Nationaal tornooi van Wit-Wit Ronse zwaar uit te pakken.  In het heren dubbel B1 wonnen Davy Van De Putte & Joren Robberecht eerst hun poule. Enkel Verschraege/Guns (Oudegem) pruttelden wat tegen. Nadien overklasten ze de tegenstanders in de halve en de finale. Dikke bal!

0 gedachten over “Tim verliest finale op ongelijk terrein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *