Titel voor Evy, en veel zilver

Dit weekend werd er door onze Lokeraars duchtig gebadmintond op toernooien doorheen het hele land. Voor velen was het na een lange coronabreak de eerste vorm van competitie.

Wij zijn bijzonder blij dat heel veel jeugdspelers hun weg gevonden hebben naar de jeugdcup van Mintons, en dat de iets oudere jeugdspelers zich ook massaal toonden op het volwassentoernooi van Pluimplukkers. De kers op de taart kwam er dankzij Evy Taveirne, want met haar overwinning in het DE 3-4 op Pluimplukkers was ze de enige van onze 37 deelnemende spelers, die de gouden medaille wist weg te kapen.

Zilver was er wel massaal. Met het risico om een naam te vergeten hierbij toch een overzicht van de zilveren medailles. In haar eerste jeugdcup behaalde Kiara Coppieters direct zilver in het ME U17-19.

Jérome Depreitere wist dat hij op de zilveren editie van het Yonex jeugdcircuit in Pelt zat en kaapte in het JD U13 diezelfde medaille binnen aan de zijde van zijn dubbelpartner Victor Mihalache.

Op het toernooi van Pluimplukkers was er zilver voor Simon Van Moeseke (met een heel recente foto) in het HD 7-8 (samen met Pepijn van Rossom). Nena Wymeersch verloor dan weer de finale in het DE 11-12, iets wat ook het lot was van Joren Robberecht (met Steffi Van de Vel) in het GD 1-2. Tot slot voegden Evy Taveirne en Caro Neyrinck nog een mooie zilveren medaille aan de collectie toe in het DD 1-2.

Wie graag een volledig overzicht ziet van alle resultaten, kan hieronder terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *