U13 oppermachtig op jeugdcup Drive (Dendermonde)

Jongens U11
In een nipte strijd moest Jules Everaert maar net het onderspit delven tegen Wannes Huyghe (Wit-Wit) waardoor hij tweedes eindigde in zijn poule. Ook Jarne Maes werd 2e in de andere poule waardoor  Jules & Jarne onderling mochten uitmaken wie derde werd. Uiteindelijk trok Jarne Maes aan het langste eind. Jasper Vanden Broecke verloor de finale om de 5e plaats.
In de B-poule zaten de jonkies. Nicolas Pringels kon voor het eerst zijn poule winnen (wat een progressie!). Warre De Cubber werd 2e in de poule net als Maxime De Paepe in de andere poule die in een nipte driesetter Pepijn Van Rossom moest laten voorgaan. Ook Nicolas slaagde er niet in om in de finale te winnen van Pepijn. Maxime wint de broederstrijd van Warre.
Knappe resultaten dus bij onze jongens -11. Onze eerstejaars lijken bijna klaar om de anderen het vuur aan de schenen te leggen!

Bij de meisjes -11 slechts één deelneemster. Jilke Dhaese deed het wel fantastisch met een knappe 2e plek!

Grote broer Jente Dhaese kon bij de jongens -13 op cruisecontrol spelen.Hij won eerst vlot zijn poule waarna hij (bijna) even vlot won in de halve finale en de finale. Sander PringelsRuben Vanden Broecke werden respectievelijk 3e & 4e in hun poule.
Bij de meisjes -13 werden de knikkers verdeeld tussen Lise Hermans & Mare Van De Sype. Lise won voor de 2e keer de onderlinge wedstrijd en gaat zo met de overwinning lopen. Mare werd tweede.

Op naar de -15 waar Arne Boone zich in zijn poule laat verrassen door Milan Vincent (Latem). Pieter Bommelé liet zich niet verrassen en haalde zelfs de finale maar blijkbaar had Milan een begenadigde dag. Arne Boone won nadien nog de kleine finale en legt zo beslag op de 4e plaats. Zijn leidersplaats in het algemeen klassement komt evenwel niet in gevaar.
Dries Van Der Aa is nog maar aan zijn 2e jeugdcup toe maar doet het ronduit schitterend!  Hij wordt eerste in zijn poule van de -15 B-reeks. In de halve finale verloor hij in 2 sets van Mintonner Kobe Claes.
Bij de meisjes -15 zijn de jonge dames behoorlijk aan elkaar gewaagd. Hannah Everaert moest ditmaal haar meerdere erkennen in Luna Mestrum (Pluimplukkers). Via een overwinning in de finaleronde wist Hannah uiteindelijk beslag te leggen op de derde plek. In de B-reeks vonden we Femke Christien terug die wat pech had met de loting door met Lotte De Man (Buggenhout) in de poule te zitten. De finalewedstrijid om de derde plek won Femke in 2 sets.

Gert-Jan De Vleeschouwer bewijst zijn mooie evolutie door zijn resultaten ook bij de jongens -17 voort te zetten. In de B-reeks won hij zijn poule waarna hij na verlies in de halve finale tevreden moest zijn met een derde plaats. Bij de meisjes -17 zaten Sara Vydt & Katrien Bommelé in dezelfde poule. Sara eindigt in de poule net voor Katrien op de 2e plek waarna ze in de finaleronde 4e eindigde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *