Normaal waren we opnieuw met 6 maar Mireille liet in laatste instantie verstek gaan. Met zijn vijven dan maar, het ambiancebusje werd gemist 😉
Beveren van zijn kant verloor in het tussenseizoen Ineke Van Daele en vooral Wim “De Viking” D’Hooghe en daarbovenop kwam nog eens de langdurige blessure van Pascal Van Den Eeden.
Na degradatie uit 2de liga en 2 zware nederlagen dit seizoen lijkt een nieuwe degradatie (naar de provinciale reeksen) amper te vermijden.

De dubbels:
Mul/Buik vs. Jo Van De Perre/Wim De Wael (B1/B2)
Redelijk goeie match gespeeld tegen een team dat vooral verdedigend goed uit de verf kwam. Al lag dit ook een beetje aan de shuttles… die snel afremden. We kregen geregeld een smash terug op ne smash. De eerste set nipt gewonnen. In het tweede bedrijf tekenden we voor een serie van 8 punten waardoor de overwinning binnen was.

Kristel/Caroline vs. Ilse Van Eynde/Isabel De Munck(B1/C1)
Duidelijk de sterkste… in de tweede set was het vooral belangrijk de concentratie hoog genoeg te houden.
Net als vorige week startten we dus met een 0-2 bonus na de dubbels.

De enkels:
2de heren: Buik vs. Wim De Wael (B2)
Tot 3 keer toe liep captain Buik uit op Wim, maar evenveel keer liet hij hem terug in de wedstrijd komen. Uiteindelijk greep Buik pas in de verlengingen de macht. De tweede set bleek aanvankelijk een copy, maar na een serie van 8 punten was de moed over bij Wim en fietste Buik makkelijk naar de overwinning

2de dames: Kristel vs. Isabel De Munck (C1)
De eerste set makkelijk binnen gehaald, in de tweede set was het spanning troef. Uiteindelijk won ons Kristel met 19-21.

1ste dames: Caroline vs. Ilse Van Eynde (B1)
Het niveauverschil was zeer groot, vooral in de eerste set. In de tweede kwam Ilse iets meer in de wedstrijd maar te weinig om Caroline van de overwinning te houden.
En zo was na welgeteld 3 kwartier spelen de overwinning reeds een feit.

1ste heren: Kasteel vs. Jo Van De Perre (B1)
Kasteel had het niet onder de markt met good-old Perry. Het deed ons meteen wegdromen naar zijn legendarische tijden aan de B1-top samen met Foemp. En hij is het duidelijk nog niet verleerd. Alleen zijne schreeuw er iets op achteruit gegaan 😉
Game 1 & 2 werden netjes verdeeld. In de derde set leek Jo klaar voor de zege maar hij deed zichzelf de das om. Door 5 fouten op rij ging Kasteel op een diefje met de overwinning lopen.

Bij een 0-6 tussenstand herinnerden we iedereen eraan dat het verliezende koppel bij 7-1 moest trakteren. Kwestie van ze scherp te houden.

De mixen:
1ste mix: Kasteel/Kristel vs. Jo Van De Perre/Ilse Van Eynde (B1/B1)
Geen te beste wedstrijd van Kasteel. Vooral zijn verplaatsing was niet zijn ding gisteren. Bij 20-16 leek de eerste set naar het Beverse koppel te gaan… maar we haalden de achterstand nog op. In de verlengingen kwamen beide teams op setpunt… maar geen van beide kon het afmaken. De set eindigde op 30-29 in ons voordeel.
In de tweede game eenzelfde verhaal. Opnieuw bouwden Jo & Ilse een voorsprong op om die in laatste instantie volledig prijs te geven. Zeer nipte overwinning… maar wel in 2 sets.

2de mix: Mul/Caroline vs. Wim De Wael/Isabel De Munck (B2/C2)
Hun overwinning kwam nooit in het gevaar. Duidelijk sterker.