Verslag De Mintons H2 – Lokerse H4 : 7 – 1

De kop is eraf. De eerste wedstrijd van Lokerse 4H is gespeeld.

Oste kon er reeds niet bij zijn wegens buitenlandse verplichtingen, Pense kan op zondagnamiddag blijkbaar niet, Deley zou present moeten zijn, maar laat op zondagvoormiddag leuk weten dat golfen ook zijn risico’s heeft, met een omgeslagen voet en geen badminton als gevolg. Beemer zit mogelijks op tornooi en vaste vervanger De Gucht kan op zondagnamiddag ook niet …

De kapitein mag op zoek naar vervangers en vind deze in Jasper (dank u ) en Klaas (nog meer last minute).

Uiteindelijk Kan Beemer ons toch vervoegen en starten we met 5 de wedstrijd.

Langs Mintons kant veel B1’s en B2’s … ;-( Ziet re niet goed uit.

Dat blijkt ook na de dubbels, waar we toch redelijk meespelen, maar steeds aan het kortste eind blijven trekken. 4-0 gestart, kon beter.

Bij de enkels starten Jasper en Klaas hun enkel, maar moeten beiden in drie sets en met 21-19 verlies in de laatste set hun wedstrijd laten gaan. Ziet er niet goed uit.

Beemer mag dan Nees van de partij geven, ik mag aantreden tegen Nicolas.

Beemer kan geen vuist maken, en de confrontatie loopt af in het voordeel van de Mintons.

Ik mag proberen de eer te redden tegen Nicolas. Eerste set geef ik uit handen, en tot 20-15 ook de tweede set… ziet er niet goed uit. Het moment om de trukkendoos open te trekken, met winst van de tweede set met 20-22 en een geënerveerde Nicolas als gevolg. Derde set verder uit dit vaatje tappen en winst in de derde tot gevolg … 7-1 .

Ondertussen was Wymeersch reeds richting huis om op tijd bij het vrouwtje d bevalling af te wachten, werd Klaas persoonlijk door Joke opgehaald, en profiteerde Beemer om te carpoolen richting lokeren, om op tijd te zijn voor de volgende wedstrijd, wat enkel mezelf en Jasper overliet om op het terras van De Witte Molen, met heel langzame bediening, een glas te nuttigen.

Patjen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *