Verslag Lokerse 8H – Smash For Fun 2H : 6 – 2

Nu Wouter bezig is ‘Virginia’ tot ‘Ia’ te herleiden, besloot captain Wim om een extra babysitter op te roepen. En ja, wat doet een eenzame mens zoals mij anders op zondag…
Naast Wim en mezelf waren ook Laurens, Evert en Stan van de partij. Matthias was tijdens het zandkastelen bouwen de tijd wat uit het oog verloren en kwam met een beetje retard van het zeetje teruggewaaid.
In afwachting werd begonnen met HD1 en HD3. Stan en Pieter namen het op tegen 2 smashkanonnen. Gelukkig maakten de smashkanonnen ook de nodige fouten en kon het – zelfverklaarde? – koningskoppel de winst binnenhalen. Intussen hadden Wim en Evert weinig problemen om dubbel 3 te winnen. Hoewel, weinig problemen: de tweede set was toch efkes bibberen geblazen.

Voor HD2 kreeg ik Laurens aan mijn zijde en die tandem bleek toch net iets minder gerodeerd. Ondanks een serieuze misser van de tegenstanders op setpunt ging set 1 en nadien ook set 2 verloren. Misschien volgende keer toch eens oefenen op vrijdag.

HD4 leidde wel tot Lokers succes. Onuitgegeven duo Matthias-Stan maakte kipkap van de tegenstand.

3-1 na de dubbels, er zijn ergere manieren om het seizoen te starten.

De vier enkels werden tegelijk gestart en ook hier werd alles in twee sets afgerond. Captain Wim bespaarde Laurens en mezelf een traktatie door zelf ook de boot in te gaan; Evert, Laurens en Matthias wonnen hun match wel.

6-2. Goeie start!

We onthouden dat:
– de ontmoeting in recordtempo (1u 20 min) afgelopen was.
– Wim er volgens zijn toekomstige schoonpapa serieuze patatten had moeten op geven.
– de schoonpapa wel degelijk de shuttle en niet zijn dochter bedoelde.
– Lieselot ipv troost vooral zout in de wonde bracht.
– de frieten in ’t Wiel opgeslagen zijn.
– geschooide frikandellen (merci Werner), speculoosmousse (merci Astrid), broodpudding (merci Jasper/Erika) en sandwichen (merci Isabelle en Astrid) de maag goed vullen.
– de beloofde cava achterwege bleef (wel merci voor het colaatje captain!)
– httpv://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 de hymne van Heren 8 wordt/is. Whop whop whop whop Oppan Gangnam style 😀

– Pieter –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *