Verslag Gabad H1 – Lokerse H8 : 2 – 6

Voor het eerst sinds lang was Lokerse H8 weer bijna op volle sterkte. (Bijna, vanwege die dekselse knie waardoor Rik geen hele, maar slechts een halve meer was).
Ik besloot namelijk zelf nog eens mijn sportschoenen (die ondertussen toch maar stof stonden te vergaren) aan te trekken om ons ploegske na 2 nederlagen toch weer eens punten te bezorgen (eigen lof stinkt, je moet het mij niet zeggen).
Rik hield ons echter met de voeten op de grond en ging voor minstens een gelijkspel. We hadden echter maar één reden om de verre verplaatsing naar Gavere te maken, namelijk winnen!

Hoewel we bijna verplicht waren de auto voort te duwen wegens gebrek aan brandstof, bleek er juist op het nippertje toch een tankstation in de buurt, maar dit terzijde. We waren immers meer dan op tijd vertrokken en dankzij de dame van de GPS bereikten we spoedig de school annex sporthal, waar volop gevoetbald werd. U leest het goed: geVOETBALD. Ondertussen was het 20uur geworden (officieel aanvangsuur van de wedstrijd) maar op de Rode Duivels in het klein na was er nog geen levende ziel te bespeuren.

We besloten maar al wat in te slaan toen na een minuutje of vijf de angstzweetwalm die de sporthal binnendrong de komst van onze tegenstanders aankondigde.
Nadat het primitieve netsysteem was opgesteld en het net niet volledig strak ging besloten we eraan te beginnen.

De eerste dubbel (Frederik en mezelf) begon vlot en de eerste set was snel binnen.
In de tweede set begon de motor echter te sputteren en leken onze tegenstanders op weg naar een derde set. Gelukkig konden we dat met een eindsprintje nog net vermijden. 0-1, een ideale start.
De tweede dubbel (Nils en Tom) was spannender, aangezien er drie sets nodig waren om de punten naar Lokerse toe te trekken.
Tweede reeks dubbels, zelfde duo’s: Frederik en ik begonnen vlotjes (21-4 setwinst), maar daarna begonnen we erg nonchalant te spelen. Bovendien bleek de tegenstander echt niet zo zwak als ze in de eerste set lieten uitschijnen. 22-20 werd het zowaar, gelukkig in ons voordeel.
Tom en Nils hadden ook nu drie sets nodig, maar trokken de vierde en laatste dubbel naar ons toe. 4-0 na de dubbelpartijen, ideaal begin.

Aangezien de setstanden nog steeds niet op toernooi.nl te vinden zijn en ikzelf geen enkelpartij moest spelen weet ik er eigenlijk niet veel meer van dan dat Rik en Nils hun partij in 3 sets verloren, terwijl Tom en Frederik hun enkel wonnen.
6-2 overwinning voor Lokerse was het eindresultaat!
Tot daar in een notendop het relaas van onze derde overwinning dit seizoen!
– Pieter Verlee –

2 gedachten over “Verslag Gabad H1 – Lokerse H8 : 2 – 6

  1. Merci, meneer Beauprez. Wel een joekel van een fout in mijn tekst.Het net ging niet strak moet natuurlijk zijn: het net hing niet strak :DMaar kom, toch mensen die mijn pennenvruchten lezen.Meneer Verlee himself.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *