Verslag Lokerse 2G – Brasschaat 2G

Zondag 20 september was al onze 3de wedstrijd van ’t seizoen. Na een dipje/nipt verlies vorige week op Latem, waren we belust op eerherstel tegen Brasschaat!!

Voor de 1ste keer dit seizoen waren we compleet! Al was niet iedereen 100% zoals reeds vaker dit seizoen 🙂

Kaat was gedurende de week ziek geweest, Gianni sukkelt al een tijdje met de knie, buZZe sukkelt met al de rest, maar vooral toch de gekneusde ribben en Ellen had er al 7(!!) matchen opzitten op tornooi van de Pluimplukkers. Doch geen excuses 🙂

De dubbels gingen van start! Sam/buZZe  speelden tegen Yannick (B1) en Michiel (B2). Was het de slechte kant, de zoninval of het tamme spel, geen idee, maar voor we het wisten stonden we 18-7 achter! We maakten nog wel een leuke remonte tot 20-19, maar buZZe verkwanselde op vakkundige wijze het volgende punt. 2de set puntjes op de i gezet met vlotte winst! 3de set ging constant gelijk opgaand mede door 27000 netband/erover punten van Michiel, maar uiteindelijk werd de winst binnengesleept in verlengingen 🙂 .

Ondertussen waren onze dames al lang klaar met hun dubbel….

Froni en Kaat lieten geen spaander heel van hun tegenstanders Cara (B2) en Catherine (C1) en beslisten de wedstrijd in hun voordeel in 2 korte sets, 7 en 11! Sterke dubbel!!

Aangezien de dames al genoeg gerust hadden, begonnen zij eerst aan hun enkels 🙂

Froni begon tegen Cara terwijl Kaat Catherine mocht bekampen. Daar kunnen we op zich kort over zijn, onze dames waren niet altijd even scherp aan het spelen, maar konden op het juiste moment altijd een tandje bijsteken, en dus wonnen ze allebei vlotjes in 2 sets.

Mss deze week toch een beetje bijtrainen op de opslagen, want heel ver waren die verre opslagen toch niet echt 🙂

Erna wast aan de heren: Gianni tegen Yannick en Sam tegen Michiel. Sam maakte er op talent en snel spel een korte match van, ook al kon Michiel regelmatig nog zijn favoriete slag bovenhalen, netband/erover.

Gianni had het ondertussen niet onder de markt tegen Yannick. De tegenstander liet Gianni veel lopen en verloor set 1 nipt. Verandering van tactiek in set 2, en hierin haalde Gianni het vlot met 11!

Set 3 ging gelijk opgaand maar n paar foutjes op ’t laatste beslisten de match in het voordeel van Brasschaat.

Niet getreurd, het stond voor de mixen reeds 5-1 dus de punten waren reeds binnen.

BuZZe speelde zoals vanouds nog es met Froni tegen Michiel en Cara, en ’t was duidelijk een tijdje geleden dat ze nog es samengespeeld hadden. Na een gezapig begin (we gaan gewoon rustig spelen) werd er pas afstand genomen op het einde van de. Set 2 begonnen ze direct aan het goede ritme en wonnen ze iets vlotter met 7.

6-1 en met spanning keken we uit naar de laatste mix want een 7-1 zat er nog steeds in 🙂

Ellen was ondertussen wakker gemaakt en zo kon ze samen met Gianni spelen tegen Yannick en Catherine. In set 1 zat de loomheid na een zwaar tornooi er nog een beetje in bij Ellen en had Gianni niet veel zin om te trakteren….

Doch in set 2 en 3 kwam de fierheid van het Lokerse duo toch boven en werd er gekozen voor betere statistieken op toernooi.nl en zo werd er toch nog relatief vlot gewonnen.

7-1, een superuitslag !! En na een verfrissende douche werden niet alleen de broodjes verzorgd door den Gianni maar kon er ook nog énen gedronken worden op z’n gezondheid 🙂

Volgende week een uitmatch naar de Mintons op een moeilijk uur, 14u ’s namiddags…..

Maar ’t is een derby, dus we zullen wel voluit gaan!!

Alle supporters op post om 14u in de Witte Molen??

Captain buZZe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *