Verslag Lokerse 6H – Oudegem 4H: 6-2

We konden aan de terugronde beginnen.

Onze vaste invaller Oste mocht weer invallen na een korte navraag waarbij Wymie nog steeds in de patattenmand gelogeerd is en stilaan de revalidatie mag aanvatten, evenals eens Pense die met een schouderblessure door “teveel” te sporten verstek moet geven …(jaja).

Beemer liet al weten dat twee dagen Stekene hem niet zo goed bekomen waren en hij moe moe moe was … Twee rustige dubbels zouden dus zijn beurt zijn.

De eerste dubbel werd aangevat met drie Tommen en een tim op het veld en drie bevochten sets beslecht in het voordeel van Oudegem.

Tegelijk mochten Oste en Deley de vierde dubbel bevechten. Met bloed zweet en het betere klopwerk, werd deze in eveneens drie bevochten sets richting Lokerse binnen gehaald. 1-1.

Hierna mocht  Beemer het een met Deley doen, en mochten het voorlopig goed draaiende en clubkampioen B2  De Foer en De Vylder hun kleuren nog eens verdedigen.

Beemer en Ley speelden zich na verlies van de eerste set naar een overwinning, maar met een doodop en mogelijks geblesseerde Beemer tot gevolg. Ja zelfs onze jongste heeft blijkbaar limieten …

Ondertussen konden Tom en Patjen het in twee sets afronden, ondanks een nu en dan sputterende motor. 3-1 na de dubbels … mooi ..

Allemaal samen de enkels opstarten, daar we naar de donkere zijde verbannen waren, met de opofferingsmatch dan Deley op een tegen Tim. Resultaat gekend. Ik mocht tegen een andere linkse aantreden, met blijkbaar dezelfde trukkendoos dan mezelf . Eerste set op mijn doos. Tweede eens anders aangepakt, waarbij dan de veer langs de andere kant brak en een simpele derde set winst opleverde voor Lokerse. Ondertussen had Steven nog even de vierde enkel op redelijk eenvoudige manier richting Lokerse gehaald en Tom kon rustig de derde set aanvatten tegen onze trainer Tom Verschraege. Onze Tom bracht zijn klassiek spel ten berge, een spel van rondspelen en verdedigen, met de boodschap “ hij moet toch ooit een plooien” als motto . Dat plooien duurde wel een tijdje, want na nipt verlies in set 1 en winst in set 2, begon onze trainer onderuit te gaan, zij het niet zonder strijd en het veelvuldig terugbrengen van alle pluimen. Tevergeefs … Verlies voor Oudegem en winst voor Lokerse 6H met 6-2 ! Onverhoopt goed, maar een goede start voor de tweede helft van het seizoen.

Beemer lag al in zijn bedje als de portie mix en de drank die wat op hun lieten wachten op tafel kwamen.

Leuke afsluiter van een goed WE badminton voor de oude garde.

Patjen.

Eén gedachte over “Verslag Lokerse 6H – Oudegem 4H: 6-2

 1. Dag Patrick,

  Mooi verslag! Zonder een hetze te willen opstarten, wil ik toch een kleine reactie kwijt.

  Verbannen naar de donkere zijde? Dat klinkt negatief.

  – Wie heeft er jullie verbannen? Als lid van de in het licht spelende ploeg, voel ik me wel wat aangesproken 🙂
  – Er kunnen nu eenmaal maar 2 ploegen aan de rechter zijde spelen, dat betekent dus dat de rest aan de donkere zijde moet spelen.
  – Wij hebben het al meegemaakt dat we met de bijna ganse ploeg in het goed verlichte deel staan op te warmen en dat er ons vriendelijk maar doch dwingend werd verzocht ons naar de andere kant te begeven. We moesten toen ook, net zoals jullie nu, ook nog het net opzetten. Shit happens.
  – Volgende keer wat vroeger komen, dat kan helpen.
  – Ik ben het trouwens niet eens met de ongeschreven regel dat hogere ploegen sowieso aan de betere kant mogen spelen… iedereen komt voor zijn plezier en wil goed zicht op het plein, ongeacht het A, B, C of D statuut.
  – Het was niet met voorbedachten rade hoor. Na tornooi Stekene wou ik gewoon voldoende kunnen opwarmen en ‘loskloppen’.

  Hopelijk zal die verlichting snel worden hersteld.
  In elk geval with no hard feelings, maar ik moest het kwijt.
  Manu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *