Prijzenslag op jeugdcup Latem – De Pinte

Maité (U9), Mare (U11) , Simon (U11), Hannah (U13/B), Arne (U13) & Lennert (U15/B) pakken goud! Geike (U9), Jonah (U11/A), Jules (U11/B), Tim (U13) & Esslyn (U15) behalen zilver!

Op de drukbezette jeugdcup van Latem – De Pinte gooit de Lokerse badmintonschool opnieuw hoge ogen. 18 jeugdspelertjes (waarvan 13 Lokerse) kwamen in actie.

Jongens/meisjes enkel U9
Geen Lokerse jongens dit keer bij de U9, wel 2 meisjes die bij de jongens werden toegevoegd. Maité Boone &  Geike Rooman werden beide 3e in hun poule en mochten onderling uitmaken wie eerste werd bij de meisjes. Maité Boone haalde het in 2 sets van Geike.

Jongens U11 (A-reeks)
Enkel Jasper De Bruyne ontbrak op het appèl. De 4 anderen waren wel aanwezig. Jonah De Smedt plaatste zich voor de 5e opeenvolgende keer voor de finale en mag zich zo de meest regelmatige speler noemen. Het was echter Simon Van Moeseke die gisteren met de bloemen ging lopen. Tim Redant moest de 3e plaats laten aan een sterke Wolf Hoebeke (Pluimplukkers). Yannick Bauwens werd 5e.

Jongens enkel U11 (B-reeks)

Jules Everaert (tweedejaars U9) verraste vriend en vijand door in zijn eerste jeugdcup bij de U11 meteen zijn poule te winnen. In de finaletabel won hij ook zijn halve finale. De partij om de eerste plaats werd in 2 sets verloren van de 2 jaar oudere Ruben Van Peteghem (DNS). Knap! Kobe Verstocken werd maar net 2e in zijn poule en behaalde in de finaleronde uiteindelijk een 7e plaats.

Meisjes enkel U11
Mare Van De Sype zette gisteren haar groeiende vormcurve om in een eerste tornooiwinst! Ze pakt in één beweging ook de eerste plaats in de jeugdcupranking.

Jongens enkel U13 (A-reeks)

Onze 3 deelnemers zaten verdeeld onder de 3 poules en alle 3 werden ze eerste. Arne Boone was opnieuw de strafste met eerst winst tegen Pieter Bommelé en vervolgens een overwinning tegen Tim De Theije.

Meisjes enkel U13 (B-reeks)
Geen meisjes in de A-reeks. Maar niet getreurd. Hannah Everaert won al haar wedstrijden en won zo overtuigend de B-reeks.

Jongens enkel U15 (A-reeks)
Esslyn De Pauw won in zijn poule van Dries De Puysseleir. Bjarne Verleysen werd 2e in zijn poule na Pluimplukker Zion Lazou. Simon Van De Vyver zat ook in die 2e poule maar kon zich niet plaatsen. Esslyn verloor de finale in een héél nipte 3-setter (21-19 in 3e set). Dries nam de maat van Bjarne in de strijd om de 3e plaats.
Leuk om weten is dat Esslyn, Dries & Bjarne nog tweedejaars U13 zijn.

Jongens enkel U15 (B-reeks)
Lennert Heynderickx (tweedejaars U13) ruimt zonder weerstand zijn poule op maar krijgt dan nog 2 zware partijen te verteren. Hij wist deze beide in 3 sets te winnnen waardoor Lennert 1e wordt van de B-reeks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *