Verslag Lokerse D1 – Lebad D1 : 1 – 7

Surprise, surprise, een eerste verslag van de eerste damesploeg. We zijn juist begonnen aan de terugronde, dus werd het hoogtijd dat we eens een verslagske de wereld in stuurden.

Zondagavond kwam het tot nu onverslagen Lebad naar Lokeren afgereisd. Wij hadden Caroline een keertje verlof gegeven om alle kwaaltjes te laten genezen en om haar eens te laten gaan op een baby-borrel. Dus stonden we met zessen op het appel. Klaar om de strijd aan te gaan en de eerste van het klassement behoorlijk weerwerk te bieden. Het ging behoorlijk moeilijk worden want we verwachtten Elke Biesbrouck (A) en daar zijn wij toch (nog) niet tegen opgewassen.

DD1 Kaat & Joke D tegen Elke & Kimberley

Ik heb zelf weinig van de wedstrijd gezien, Kaat& Joke hebben zich met 14 en 15 moeten tevreden stellen. Zeker niet onverdienstelijk!

0-1

DD3 Liesbeth & Joke B tegen Joke Delfosse & Steffy

Wij zijn heel goed aan de eerste set begonnen, weinig fouten van onze kant, iets meer aan de overzijde, resultaat eerste set binnen met 16. Tweede set verliep stroever, het tempo ging omhoog, ik maakte meer fouten, resultaat met 12 de boot in. Derde set verliep heel gelijk op, fouten werden beperkt, maar toch een paar fouten op de cruciale momenten: 17-21. Leuke wedstrijd!

0-2

DD2 Isabelle & Vicky tegen Elke & Joke Delfosse

Een wedstrijd met toch mooi weerwerk van het Lokerse Duo, maar jammer en helaas met 9 en 16 terug naar de bank.

0-3

DE3 Joke D tegen Steffy

Onze hoop om de nul van het scorebord te houden. Met het ‘coole’ spel van Joke en de fouten van haar tegenstandster werd de wedstrijd met 21-13 en 21-15 (of hoeveel is het nu eigenlijk?) gewonnen door ons Joke. Oef!

1-3

DD4 Vicky & Joke B tegen Stefanie & Kimberley

Lokerse als underdog gestart aan de wedstrijd, 2 B2’s tegen 2B1’s. De concentratie bij het Lokerse duo stond op 100%, bij de tegenstander was die wat ver te zoeken, eerste set voor Lokeren met 11. De tweede set hadden we ons aan een pletwals van de tegenstander verwacht, heel de set hebben we achter de feiten aangelopen. Maar het volgende is toch even het vermelden waard 😉 (niet waar Vicky?): Joke aan de service, slaat ze toch niet de service van haar leven zeker, weinigen hadden hem zo strak en zo geplaatst verwacht (ikzelf ook niet), zegt de tegenstander toch niet“Ik stond nog niet klaar!” Met mijne staart tussen mijn benen mocht ik de service opnieuw doen, wetende dat ik waarschijnlijk nooit meer zo nen service uit mijn racket kan toveren :(. Resultaat we verliezen de set met 12.

Niet getreurd we waren gemotiveerd voor een derde set. Heel de set verliep nek aan nek, een paar fouten van ons op het einde heeft ons de wedstrijd gekost (18-21). Toch met opgeheven hoofd verlieten wij het terrein 😉

1-4

DE2 Liesbeth tegen Joke Delfosse

Ik heb enkel het einde van de wedstrijd gezien, maar het was een wedstrijd met mooie punten en minder mooie fouten van beide kanten. In de derde set had Liesbeth een zo goed als onoverbrugbare achterstand bij de wissel, waardoor Joke aan het langste eind trok: 16-21, 21-12, 15-21.

1-5

DE1 Kaat tegen Elke

Kaat mocht eens bewijzen wat ze waard was: een geduchte tegenstander of een hapklare brok voor Elke. Om het met Kaat haar woorden te zeggen “ik zal wat conditie-training krijgen”, ik vrees dat ze weinig aan haar conditie heeft kunnen werken: 2-21 en 3-21.

1-6

DE4 Isabelle tegen Stefanie

De eerste set leek spannend, mooie punten van beide dames, met hier en daar de nodige fouten, Stefanie haalt de eerste set naar zich toe (17-21). De tweede set was geen vervolg van de eerste, een totaal ander spel, veel meer fouten bij Isabelle, betere afwerking bij Stefanie, resultaat 8-21.

Eindresultaat : 1-7

-Joke Breynaert-

Lebad tevreden want Steffy mocht trakteren. Wij alsnog tevreden met ons behaalde niveau.

Lebad veel plezier in eerste liga volgend jaar!!

0 gedachten over “Verslag Lokerse D1 – Lebad D1 : 1 – 7

  1. Hey, Dames

    goed gespeeld. de volgende keer ben ik terug van de partij.
    🙂

    en we gaan er een lap opgeven in Torhout. Winnen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *